Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az utóbbi években rászoktam...

Az utóbbi években rászoktam az orosz előadókra is mert valamiért tetszik a munkájuk. Sok közülük viszont mára vállalhatatlanná vált. A legjobb amit tehetek, ha nem hallgatom őket többet?

Figyelt kérdés

Vannak akik kiállnak Ukrajnáért ami bátorságra vall ott. Viszont vannak olyan szégyenteljes emberek is, mint Nikolaj Baskov aki mintha még élvezné is, amit a kedvenc diktátora művel.

Sajnos rossz érzések vannak bennem, hogy őket is hallgatom.

2022. márc. 1. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy hülyeség lenne azért nem hallgatnod orosz zenét, mert Putyinnak bekattant a háborúzni vágyás. Szereted a zenéjét? Akkor hallgasd.
2022. márc. 1. 23:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak kiállt mellette. Lettországból pl már ki is tiltották
2022. márc. 1. 23:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Bár van az a szint, ahol nem tudjuk magunkat függetleníteni az alkotó/előadó személyétől, a zenei produktumokat általában nem ezért hallgatjuk. Ha benned elviselhetetlen érzést kelt, hogy egy előadó Putyin-párti, akkor ne hallgasd a zenéjét, de egyébként legtöbb előadó életében találni olyan dolgot, ami miatt akár vállalhatatlan is lehetne.
2022. márc. 1. 23:57
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
Csak a diktatúrapárti emberek zárnak ki az életükből zenészeket pusztán azok politikai állásfoglalása miatt.
2022. márc. 2. 08:09
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát alapból bizarr, hogy demokrácia pártiként őket hallgattam, de Baskov túlment egy határon. Viszont sokan kiállnak a Ukrán nép mellett mellett. És nem csak az Ukrajnából származó de az oroszoknál tevékenykedők. Bár gyanítom nem most lesz kint Loboda vagy Ani Lorak koncert.

Őket csak becsülni tudom.

2022. márc. 2. 11:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a zenei ízlésed az aktuálpolitika mentén változik akkor valami nagy baj van veled...
2022. márc. 15. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!