1/7 anonim válasza:
Időutazónak tetszik lenni? 2022 van, csaxólok.
3/7 anonim válasza:
Szerintem senki sem utálja. Miért utálnák? Az, hogy nem tetszik valakinek a zenéjük nem egyenlő az utálattal.
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy kik és miért utálják, de én épp az elmúlt 2-3 évben kezdtem megkedvelni a Boney M-et, noha már gyerekkorom óta ismertem őket. Ahogy elkezdtem hallgatni valamelyik Best Of albumukat, előtörtek a gyerekkori emlékek és rájöttem, hogy hú, basszus, ezeket szinte mind ismerem a szüleim lemezeiről és tulajdonképpen a maguk módján nem is rosszak. (Mondom mindezt az alternatív irányzatok kedvelőjeként.)
5/7 anonim válasza:
kik utálják őket? zeneileg abszolút igényes popzenét nyomtak (mondjuk az nem lett volna rossz, ha nem a producer énekel a frontember helyett)
6/7 anonim válasza:
Én azért, mert igénytelen, fantáziátlan zenét játszottak, ráadásul minden számuk egyforma.
7/7 anonim válasza:
Nem von le semmit az értékéből,hogy a producer énekelt a frontember helyett. A frontember viszont úgy mozgott a színpadon ahogy abban az időben senki más nem tudott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!