Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Prala koncertek hány éves...

Prala koncertek hány éves kortól vannak?

Figyelt kérdés
Azt hallottam valahol, hogy 18 volt az egyik, de az összes annyi szokott lenni?

2022. febr. 26. 00:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

Csak megnéztem már mégegyszer az autotune huszár Facebookját hogy én látok e rosszul vagy te vagy egy kretén. De tényleg te vagy nem történt változás. 50 ezer követője van. Az összes komolyabb zenésznek 200-300 ezer követője van vagy mégtöbb. Ez még önmagában nem jelent semmit de hogy majdnem minden poszt alatt alig van komment mert törölve vannak az sokat elárul. A legtöbb komment az hogy mi ez a szar amit te zenének nevezel. Ez egy fos kár szépíteni. Ha rap zenét akarsz hallgatni nem egy ilyen trash trágyát akkor ajánlom Bankost Tkydet Funktasztikust csak hogy egy párat soroljak. Vagy ha a lightosabb újhullám jön be akkor 4tress. Ezeknek az előadóknak a szövegeik mondanak is valamit nem csak ilyen nagy rakat szarok mint ez:

Skrrt

Aye, aye, aye

Dik a sok pulya (Pulya)

Haninyt fújja (Ya-ya)

Dik a sok bula (Bula)

Nevem honnan tudja? (LMEN PRA)

Haladok, haladok, haladok (Aye)

Úttalan utakon avelok (Aye)

Mulatok, mulatok, mulatok, mulatok (aye)

Здоровье (Здоровье)

Ez mi a szar te IQ-vákuum? Egy ilyet egy 15 éves is mint te össze tud dobni. Na meg azok is hallgatják. A 30-as korosztály még szerencsére azért hallgat zenét is nem csak ilyen zajszennyezést. Minek vitázok veled mikor ilyen "zenét" hallgatsz? Alkalmatlan vagy vitára is ilyen tudásszinttel. Na jó csápolást az autotunera meg jó szipuzást. Éljen az agyhalál. 🤢🤮 Ne erőlködj a válasszal mert nem igazán érdekelsz sajnos nem vagy rá méltó hogy ezek után válaszoljak meg 10-en éves csipszarokkal vitázzak a neten.

2022. márc. 10. 19:54
 22/23 A kérdező kommentje:
Ezaz, sírd ki minden fájdalmadat itt :)
2022. márc. 13. 14:57
 23/23 anonim ***** válasza:
Szerintem 16 évtől be lehet menni, talán 14től is, ez attól függ, hogy a klub ahol fellép árusít-e alkoholt.
2024. jan. 6. 12:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!