Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Avril Lavigne B-Sides valaki?

Avril Lavigne B-Sides valaki?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Érdeklődnék hogy ki ismeri, kinek tetszett Avril Let Go albuma előtt msgjelent B-sides albumról, amin azok a dalok vannak, amelyek nem kerültek fel az albumra. Továbbá valakinek sikerült e megszerezni azokat jó minőségben, mert sajnos a Youtube-on ami van, az nem túl erős. Torrenten is csak 128kbps-esben találtam, és az sem sokkal jobb a YouTube-osnál. Ha valakinek megvannak, vagy tud olyat, akinek megvan, az meg tudná velem osztani? Köszönöm a válaszokat, segítséget!

2022. febr. 25. 19:24
A kérdező szavazást indított:
Tetszett
Nem tetszett
Is-is
12 szavazat
 1/1 anonim válasza:
Személy szerint nekem tetszettek. Némelyik elmenne egy albumon. Pl. a Headset, vagy a Falling Into History. De nekem a Things I'll Never Say - Matrix verzió jobban tetszik. De a Let Go is egy nagyon szép dal, arról kapta az album is a nevét, de a dal nem került fel.
2022. márc. 9. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!