Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az Ivan and The Parazol...

Az Ivan and The Parazol tagjai jófejek?

Figyelt kérdés
Ismeri valaki őket? Nem túl nagy az arcuk?

2022. febr. 24. 20:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem
2022. febr. 24. 21:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Egyébként honnan tudjuk?
2022. febr. 24. 21:26
 3/11 anonim ***** válasza:
8%
Gagyi hájperek.
2022. febr. 26. 22:48
 4/11 brianmateee ***** válasza:
100%
Én Budán teljesen véletlen összefutottam Ivánnal és nem tudtam vele nagyon beszélgetni, mivel siettem valahova, de alapvetően abban a 2 percben egy nagyon karizmatikus és értelmes embert láttam benne. Szerintem nincsenek elszállva maguktól, de tisztában vannak azzal, hogy miben jók és azt a lehető legnagyobb alázattal csinálják.
2022. febr. 26. 23:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Én Ivánnal találkoztam, lett közös fotó, nagyon jófej, kedves volt.
2022. márc. 3. 10:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ismerem őket személyesen,eléggé jófejek szerintem! Jókat szoktunk dumálni koncertek előtt,után :D Néha még más koncerteken is összetalálkozunk. Iván nagy forma!
2022. márc. 26. 03:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Most voltam a koncertjükön, és korán odaértünk, így volt lehetőség válatani velük 1-2 szót. Nagyon aranyosak voltak, egyáltalán nem hordták fenn az orrukat
2022. jún. 20. 08:18
 8/11 anonim ***** válasza:

Ők amúgy szoktak ingyenes koncerteket adni ?

Még nem voltam sosem Parazol koncerten, viszont már most kiköltekeztem (koncertek, gitár, erősítő, nyaralás) S még csak július van...

Ha lenne nekik is ingyenes koncertjük szívesen elmennék rá.

Hát még Deák Billék is adtak idén rengeteg ingyenes koncertet... :D

Ha valaki tud valamit, az írjon már pls.

(Hogy egyáltalán szoktak-e adni vagy sem)

Köszi szépen! ✌️

2022. júl. 13. 17:38
 9/11 anonim ***** válasza:
8. Fesztiválokra kell menni. Vannak kisebbek, ahová hívóneveket hívnak meg a szervezők. Pl. most volt a Lábatlani Blues Fesztivál, Rockbörzsöny, stb. Puszira nagyobb nevek nem mennek fellépni, egy lokális lefedettségű rockbanda is elkér fél mihályt. Gondolhatod, hogy akiket írtál, mennyiért lépnek fel. Kisebb fesztiválokon a vendéglátósok kitermelik a fellépti díjat, így oda nem kell beugró.
2022. júl. 17. 11:01
 10/11 A kérdező kommentje:
Amúgy volt nekik ingyenes koncertjük idén, a Majorkában, a Belfeszten meg a Városháza parkban a Deákon. Csak résen kell lenni sztem, figyelni, amit megosztanak a közelgő koncikról.
2022. júl. 31. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!