Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Emlékszik valaki erre a zenére?

Emlékszik valaki erre a zenére?

Figyelt kérdés

Még anno 2006-2007 körül egy lány mindig vigyázott rám mikor anyáék nem voltak otthon és egy nap a számítógépen hallgattam zenét(ilyen gumimacit xd meg ilyeneket) és ő berakott egy hát sztem rockosabb zenét amiből csak az van meg hogy valami puha műcici labdákat fogdostak benne hosszabb hajú fiúk xd ha valakinek meg van xd

Sajnos fullra nem emlékszem semmi másra csak erre, meg hogy tetszett maga a dallama de vagy 7 éves voltam így nem maradt meg.

2022. febr. 18. 09:23
 1/2 Dagadozó Agy ***** válasza:

A leírás alapján nekem X.

De javaslom ezt a honlapot:

[link]

Ha felénekled vagy valahogy felveszed a dallamot, akkor a közösségben lévő emberek meghallgatják, és ha tudják melyik szám az, akkor kapsz róla e-mailt. Pár számot már megtaláltam így, aminek csak a dallama volt meg az emlékezetemben.

(Az oldal neve link nélkül: watzatsong)

2022. febr. 18. 10:19
 2/2 A kérdező kommentje:
A ritmusara se emlekszem xddd 13 eve volt xd
2022. febr. 18. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!