Megjön a house ez rémisztö?mire gondolt Majka?
Figyelt kérdés
Majka mindenki táncol cimü számában van egy ilyen rész: Egy két há négy ébresztö, megjön a house ez rémisztö. Mire gondolt itt Majka? Miért volt rémisztö? Nem éltem a 90es években nemtudom mire gondolhatott.2022. febr. 18. 00:29
1/7 anonim válasza:
A house az egy zenei stílus volt. És ezek szerint neki az nem tetszett.
2/7 A kérdező kommentje:
Tudom mi a House, de nemertem miert lehetett rémisztö
2022. febr. 18. 00:31
3/7 anonim válasza:
Ki tudja egy drogos trógernak miért nem tetszett. Ó állítólag a rap zenéket szereti.
4/7 anonim válasza:
Amúgy sincs sok értelme a szövegnek.
5/7 anonim válasza:
Majka, és a gondolatok. D. Bruhaha. Azért ne gondold túl ezt az egészet. Nem egy professzorról beszélünk. Így jött ki a rím ennek a tróger senkiházinak.
6/7 anonim válasza:
Általában Majkának akkor voltak értelmes szövegei mikor még Kicsi Tyson írta neki. Azóta is szerintem 70-80 százalékban más írja a szövegeket de amikor ő ír valamit na abból lesznek az ilyen hulladékok.
7/7 anonim válasza:
Egy-két-há-négy ébresztő
Megjön a house ez rémisztő
Party drogok, agyserkentők
A hajnali arcok elrettentők
Tádádádáááám.... le van írva , a party drogok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!