Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A retro rádió zenei választéka...

A retro rádió zenei választéka szerintetek is elég gyér?

Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 15:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Jobb mint a radio 1.
2022. febr. 16. 15:35
 2/11 NTBS ***** válasza:
81%
Nem olyan gyér az csak régi zenéket játszik, amiket lehet, hogy ami fiatalok nem ismernek.
2022. febr. 16. 15:43
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Ahogy észrevettem kb.30-40 számot játszanak folyton ismételgetve.Úgyhogy eléggé szegényes a zenei repertoár.Pedig az általuk megjelölt korszak,azaz 40 év több ezer dalai közül válogathatnának.De nem.Csak folyton ismételgetik ugyanazokat a zenéket..
2022. febr. 16. 16:36
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Igen, ahogy az összes magyarországi rádióé. Számonként kell jogdíjat fizetniük, és amelyikért egyszer kifizették, azt onnantól kezdve akárhányszor játszhatják. Ezért szokta minden rádió ugyanazt a pár tucat számot játszani folyamatosan.
2022. febr. 16. 17:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
4: ez nem így van, az Artisjus oldalán utána lehet nézni.
2022. febr. 16. 19:35
 6/11 anonim ***** válasza:
38%

Egyáltalán nem gyér, vagy legalábbis nekem nem tűnt fel! Jó, mondjuk kicsivel gyakrabban fordulnak elő ismétlések, mint kellene, de a legjobb számokat én például sose únom meg! Rengeteg számot hallottam már a Retro Rádión, nagyon sokat ismerek közülük, de vannak olyanok is rajta, amiket előtte még sose hallottam! Az volt talán a legnagyobb mániája a Retronak, hogy tavaly minden reggel 5:15 körül az "Induljon a banzáj" szólt, ebben egyik nap sem volt kivétel! Jó szám, csak így mániákusan játszva már mégiscsak unalmas volt!

Viszont a Rádió 1 sokszor méggyérebb: a tavalyi év egyik nagy slágere volt "Nathan Evans - Wellerman", ami tényleg nagyon jó szám, de annyira felkapott is volt egyben, hogy nyáron például napokig volt olyan, hogy óránként ismételték, és ez nem túlzás, magam hallottam a Rádió 1-en!

2022. febr. 16. 19:58
 7/11 anonim ***** válasza:
37%

ha egy szóval kéne jellemezni a Retro rádiót, a kulát mondanám. Irodában kénytelen vagyok hallgatni, és nekem is feltűnt, hogy kb. 30 szám ismételnek 1-2 éve. A reggeli műsoruk katasztrófa a nem túl okos, de legalább beképzelt Bochkorral, meg a rém unalmas témáikkal.

nosztalgiázó boomereken kívül fel nem tudom fogni, kinek tetszhet ez a rádió.

2022. febr. 21. 12:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

7

Pedig még akár jó is lehetne az a rádió..Ha tényleg a szlogen szerint behatárolt 40 év zenéit játszanák.Szerintem abból a sok ezer dalnyi anyagból lehetne csinálni egy jó és változatos zenei adót.

2022. febr. 21. 13:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Az hagyján, hogy rendkívül szegényes a paletta, de sokszor ugyanazokat számokat ugyanakkor adják.

ugyan én nem szeretem a régi zenéket és csak melóhelyen kell hallgatni, de ennél csak jobb rádiót lehetne csinálni, jól jelzi az ország szellemi szintjét, hogy ez az egyik legnépszerűbb rádió.

Reggel a kiégett, teljesen tájékozatlan Bochkor, aki még mindig egy tahó tinisrácot játszik, dögunalmas témák heherészések, 10 után beindulnak a "retro" slágerek: Nickelback, Enrique Iglesias, Beyoncé & Jay-Z.

2023. febr. 11. 17:53
 10/11 Cheasy válasza:

Az 1900-as évek elejétől, milliónyi zene keletkezett. Nem azt mondom, hogy sugározzanak rokokót, de hatalmas a választék, a RetroR meg elég szegényes.

Valahol náluk is a politika játszhat szerepet a repertoárja...

aug. 24. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!