Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mire jó az a tánc mikor...

Mire jó az a tánc mikor emberek lökködik egymást? Láttam egy Auróra koncert felvétel részletet. Félpucér izzadt pasi is lökölődött....

Figyelt kérdés
2022. febr. 12. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
pogo/pogózás a neve, ugyanarra jó, mint a többi tánc = mozgás, szórakozás. van akit a keringő szórakoztat, van akit a csárdás, van akit a ritmusra bólogatás, van akit ez.
2022. febr. 12. 19:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Pogó. Szerintem sincs sok értelme, mondom ezt punk-, metal- és rockrajongóként. Én a zenéért megyek a koncertre, és mivel zenélek, szeretem nézni, hogy játszanak egy-eg, adott dalt, ezért igyekszem lelesni, hogy milyen akkordokat, power chord-okat, stb. használnak pontosan, CD-felvételről nem mindig egyértelmű. :D
2022. febr. 12. 19:32
 3/5 anonim ***** válasza:
28%

Az elsőn jót röhögtem.

Tánc:D

Az, hogy idióta módjára lökdöskődünk, rugdossuk, ütjük a másikat, mindent nélkülözve, az nem tánc és az elmebetegek között számít szórakozásnak.

Jah, és mielőtt jönne a hiszti, szeretem a rock meg metál zenét is.

2022. febr. 12. 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 ha rákeresel a neten, rájössz, hogy nem a saját véleményem írtam le, táncként van definiálva. Nem az én dolgom megítélni, hogy az-e, vagy nem, illetve szakképzett pszichiáter sem vagyok, hogy ennyi alapján eldöntsem, valaki elmebeteg-e.
2022. febr. 13. 08:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Pogónak hívják. Szerintem jó szórakozás, amíg viszonylag normális emberek közt zajlik, és senki nem akar összeverekedni. Az se tragédia amúgy, arrébb kell menni. Ha valaki elesik, akkor meg általában egyszerre vagy 5 ember próbálja felsegíteni. Nem tudom ettől miért lennénk elmebetegek :D Lány vagyok, 60 kg, nem kímélnek, de mégse lett eddig semmi komolyabb bajom. Nem olyan durva mint amilyennek tűnik.
2022. márc. 11. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!