Egyiket se kedvelem annyira igazán, de akkor már inkább a Queen. Nirvana engem különösebben nem érdekelt soha.
2022. febr. 12. 08:39
2/11 Shai-Hulud válasza:
Pl. nekem Queen.
Másnak lehet, hogy Nirvana.
Szerencsére sokfélék vagyunk.
Marha unalmas lenne, ha mindenki egyformán gondolkozna.
Ahogy a művelt kínai mondja (mert tud latinul): De gustibus non est disputandum. (Az izlésekről nem lehet vitatkozni.)
2022. febr. 12. 08:57
3/11 anonim válasza:
A nirvana depressziós indi zenét játszott rockos hangszereléssel. Szög egyszerű dallamok és riffek. A Queen zenéjének változatosságával és minőségével össze sem hasonlítható.
2022. febr. 12. 10:38
4/11 anonim válasza:
A korai Queen, főleg az első két lemez változatos hard rock. A Nirvana gagyi indie, nem túl mély értelemmel.
2022. febr. 12. 15:27
5/11 anonim válasza:
Nem, indie az hanem alternatív.
És hívjuk nevén, Grunge. Hozzátéve azt is lehet jól és igényesen játszani, lásd Alice In Chains.
Amúgy Queen, első két album +1.
A többit én sem szeretem de azok egész korrekt prog rock albumok.
2022. febr. 12. 16:54
6/11 anonim válasza:
A Queent.
2022. febr. 12. 18:17
7/11 anonim válasza:
Mind a kettő!!! A Queen vezetett be a zene világába, van is néhány eredeti kazettám itthon. :) Amikor kisebb voltam, széthallgattam mindet walkman-en. Amikor a "Jazz" album elején felcsendült a "Mustapha", azt hittem, dobok egy hátast! És mindig meg tudtak lepni valamivel! Azóta is bőszen kutatok az olyan bandák után, akik nem ugyanazt a dalt játsszák már 40-50 éve... A Nirvana 3 évre rá jött, de ők is tinédzserkorom meghatározó bandája voltak. Az emberek szeretik szapulni őket, de nincs miért. Kurt akarta a legkevésbé a felhajtást, higgyétek el...
2022. febr. 13. 01:02
8/11 anonim válasza:
Különösen bem vagyok rajongója egyiknek sem. Viszont mindkét együttesnek van olyan száma amit szeretek.
Queen-We will rock you, I want it all, Princes of the universe
Nirvana-Smells like teen spirit
2022. febr. 14. 17:31
9/11 anonim válasza:
Mindkettőt nagyon szeretem, de a Nirvana a kedvenc bandám, így azt többször hallgatom.
A Queen zeneileg sokkal változatosabb, szerintem a világ legjobb bandája.
Ettől függetlenül én személy szerint a Nirvanát jobban szeretem, jobban megfognak a szövegei és közel áll a szívemhez az a stílus, amit ők képviselnek.
Úgy gondolom, hogy a Queen és a Nirvana nagyon különböznek egymástól, teljesen más a műfajuk, ezért nem is nagyon érdemes összehasonlítani őket.
2022. febr. 19. 09:17
10/11 anonim válasza:
Nekem a Nirvana jobban bejön, de a Queenel sincs bajom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!