Milyen zenéket rakjak össze 1 szilveszteri bulihoz?
Szia!
Én már jóval idősebb vagyok a te korosztályodnál, gondolom kb. 13-14-15 évesek lehettek.
Az a legjobb szerintem, ha mindenki hoz egy CD-t a kedvenc számaival, vagy ha PC-ről játszátok le, akkor elküldenek neked egy-egy számot, amit nagyon kedvelnek. Vagy megkérdezed a kedvenc számaikat és letöltöd. A lányom is tinédzser, és ahogy hallom ő inkább pop-rock stílust kedveli. Ezen pedig igen széles a paletta... ha jól tudom a mai tiniszenzációk Miley Cyrus, Katy Perry, Jonas Brothers, Britney új számai, HSM számok és még sorolhatnám. Ezek inkább pop stílusúak, nem tudom, hogy mennyire vannak "túlerőben" azok, akik ezt a stílust kedvelik.
Nagyon "menő" az R'n'B és HipHop stílus is. Olyan előadók, mint Jordin Sparks, Alicia Keys, Eve, Usher, Kelly Rowland. Ezek nem hiszem, hogy olyan pörgősek, de szerintem nagyon jó ritmust adnak, és bemelegítésként nagyon jól hangzanak.
Discos számok közül viszont teljesen tudatlan vagyok. Ami talán discosabb "hangzású", de nem tudom, hogy mennyire lehet annak mondani, az DJ Fleego számai, feldolgozásai.
Én bemelegítésként biztos, hogy valami könnyebb R'n'B track listával indítanék. Ami úgy megrázza a csapatot.
Ray-J feat R.Kelly and Cassie - Me & U
Alicia Keys - No one
Jordin Sparks feat Chris Brown - No air
Kelly Rowland - Comeback
Utána áttérnék egy kicsit pörgősebb, de azért nem olyan nagyon felpörgetős számokra.
Kelly Clarkson - Never again
Jonas Brothers - Goodnight and goodbye
Madonna - Give it to me
Aztán, ha követjük az én nézeteimet, akkor biztos, hogy valami popposabb számra térnék rá, ami azért nem annyira pörgős, de nem is lassú. Szóval lassan haladnék a pop-rock felé. :)
Camp Rock- Start the party
Miley Cyrus - Start all over
Katy Perry - Hot 'n' Cold
Britney Spears - Womanizer
És utána kicsit csillapítanám a hangulatot:
Justin Timberlake - Summer Love
Aztán pedig egy hosszabb lista lenne a buli tetőpontja. Mindenkinek egy-egy kedvenc számát, ha nem vagytok olyan sokan, akkor mindenkinek három-négy kedvenc számát összetenném, és kiegészíteném egy pár más számmal.
Tegyük fel, hogy négyen lesztek. Mindenki hoz egy kedvenc számot.
-első kedvenc szám-
Vanessa Hudgens - Sneaker night
-második-
Rihanna - Breakin' dishes
-harmadik-
Jonas Brothers - Inseparable
-negyedik-
Ashlee Simpson - Outta my head (Ay Ya Ya)
DJ Fleego - Be my bad boy
Aztán csillapítanám a hangulatot
Estelle ft. Kanye West - American boy
Eve ft. Swizz Beats & Jay-Z - Tambourine remix
És a végén újra benyomnék pár pörgős számot. :)
*
Tehát az egész track lista, az én elképzeléseim szerint:
Ray-J feat R.Kelly and Cassie - Me & U
Alicia Keys - No one
Jordin Sparks feat Chris Brown - No air
Kelly Rowland - Comeback
Kelly Clarkson - Never again
Jonas Brothers - Goodnight and goodbye
Madonna - Give it to me
Camp Rock- Start the party
Miley Cyrus - Start all over
Katy Perry - Hot 'n' Cold
Britney Spears - Womanizer
Justin Timberlake - Summer Love
Vanessa Hudgens - Sneaker night
Rihanna - Breakin' dishes
Jonas Brothers - Inseparable
Ashlee Simpson - Outta my head (Ay Ya Ya)
DJ Fleego - Be my bad boy
Estelle ft. Kanye West - American boy
Eve ft. Swizz Beats & Jay-Z - Tambourine remix
*
Összegezve:
Én már egy negyvenen túl lépő anyuka vagyok, a lányom lejátszási listáját és egy tinimagazint plussz a youtube-ot hívtam segítségül. :) Ahogy végig futok a számokon, szerintem sok tinédzser szereti az ilyen típusú számokat. És azért elég gazdagon lett "fűszerezve", hogy úgy mondjam, mindenféle stílust belekevertem. Ha a számok túl hamar lepörögnének, és sokáig tart a buli, akkor lehet keresgélni, vagy az egészet összekeverni és újra lejátszani. Amit ajánlok: ha egy ember nagyon nem kedvel egy-egy előadót, akkor azt mindenféleképpen vegyétek le a listáról. Senki sem hallgatja szívesen azt a zenét, amit épp nem kedvel. Bocsi, hogy túl sokat írtam, de épp nem volt semmi dolgom, úgyhogy keresgéltem egy pár zenét :) Jó bulizást nektek, és kellemes ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!