Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért olyan híres a BTS?

Miért olyan híres a BTS?

Figyelt kérdés

2022. febr. 9. 17:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
62%

A 6-os választ mondjuk nem tudom, miért pontozták le:/

Aki nem érti, ne legyen buta, hanem járjon utána!:)

2022. febr. 23. 05:46
 12/28 anonim ***** válasza:
78%
A 6-os válaszon szinte felsírtam a nevetéstől, mert nem hiszem el, hogy még léteznek Homo Sapiensek:)
2022. febr. 27. 22:07
 13/28 anonim ***** válasza:
6%
Csak a 9 éves lányok körében népszerűek. Ép eszű ember nem rajong ezekért a lányokért. Szerintem ha ezek Magyarországra jönnének, biztos agyonvernék őket kinézetük miatt... És most lepontozhattok, de ez az igazság
2022. márc. 5. 03:08
 14/28 anonim ***** válasza:
78%

#13 nem is tudtam, hogy 9 éves vagyok:0

Tudsz még mást is mondani rólam? Kíváncsivá tettél ngl

2022. márc. 5. 08:45
 15/28 anonim ***** válasza:
88%

13-as, az, hogy nem tudsz különbséget tenni egy nő és férfi kinézete között az a te butaságod, mivel attól, hogy egy férfi femininebb és nem egy Jason Momoa attól az alapvető férfi jellegek látszódnak rajta, pláne az ázsiai férfiak mindig egy picit femininebbek voltak, ha buta vagy ne hangoztasd.

Másrészt pedig rengeteg 30-40 pluszos nő vagy akár férfi hallgatja és szereti őket.

Az veres pedig megint az intelligencia szinted árulja el 😃

2022. márc. 5. 09:36
 16/28 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem a 9 éves gyerekek azt se tudják, hogy eszik vagy isszák a BTS-t 😅
2022. márc. 5. 13:21
 17/28 anonim ***** válasza:
14%
A BTS az nem a kikötözős szex?
2022. márc. 5. 13:26
 18/28 anonim ***** válasza:
33%
mert kb dollár milliókat költenek el a reklámokra... különben a mai napig csak koreában lennének ismertek
2022. márc. 5. 21:04
 19/28 anonim ***** válasza:
6%

15 nem inkább az a szomorú hogy sajnos sokszor még én is hirtelen felnézek hogy fu csinos lány aztán egyből kapcsolok hogy ez egy srác! most éppenséggel a kpop idolokra értettem ezt......... nem a bts-re konkrétan de ettől függetlenül NA EZ A GÁZ!

tény ami tény sehol sem előnyös a feminin srácok ahogy a masculin nők sem!

na ugye a macsulin nőket te magad is lenézed hogy jaj miért nem ad magára ez nem nő stb! hagyjuk már ezt a kétszínű viselkedést

az ázsiai férfiak? hol? eléggé nagy terület és most csak a mongolid kelet ázsiaiakra gondolok! inkább a koreaiak azok mert minden máshol kevésbé van eltorzítva a férfi ideál...

kik azok a "rengeteg" 30-40 éves nők? :DDD ezt még te se hidd el... egy 40 éves nő ha csak nem pedofil jellegű na ő már egy meglett férfit akar aki jól helyre teszi! nem kisfiút mert azt pedofilnak hívják...

szerintem eltévesztetted mert 13-25 évest akartál mondani... 40-es nem hallgatja őket mert teljesen más viszonyok közt nőtt fel...

max lehet hogy koreában még pár 30-as nő hallgatja őket a rádióban de nem fognak albumokat venni mert ezek jobb esetben már férjes nők vagy pedig gyereket nevelnek!

csak nézd meg a statisztikákat!

49% 18 éven felüli!!!

azaz 51% az 18 alatti...

ebből 87% az nő!!!

2022. márc. 5. 21:18
 20/28 anonim ***** válasza:
27%

URISTEN DE REG OLVASTAM TOLED BARMIT ITT

Megint strokeot készülsz kapni?😂😂

2022. márc. 5. 22:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!