Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egyes emberek miért ilyen...

Egyes emberek miért ilyen diszkriminatívak zene terén?

Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon rossz a fogalom amit használsz...

ELőszőr mehetne egy kis értelmezési szótár lapozgatás.

Amúgy meg nincs ember aki minden zenét szeretne, és ez így van jó.

Akinek megvan a megfelelő intelligenciája az meg nem fogja ok nélkül leszólni csak azért mert nem megfelelő az ízlésének.

Hozzátéve én is iszonyat "sznob" vagyok zenei téren és nagyon megválogatom mit hallgatok, de remélem nem halsz bele, nem zavar...

2022. febr. 9. 18:00
 2/3 anonim válasza:
Az is leszólás ha? meg mondom hogy ez a zene nem jó, itt és itt!
2022. febr. 9. 23:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez mindig is így volt. Nem mindenki szeret mindent. Ez szerintem alapvető emberi tulajdonság és ezzel nincs is baj. De egyébként van tényleg pár olyan műfaj amitől a hideg kiráz. Pl mulatós, trap, mumble rap, techno és ezek a full diumdisum társai,opera nagy része de nem mind. Egyébként minden műfajban találok olyat amit meg tudok hallgatni. Pl komoly zenéből is a für elise az egyik kedvencem.
2022. febr. 10. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!