Kedvenc zenei műfaj? Válaszodat indokold!
Figyelt kérdés
2022. febr. 2. 17:49
11/18 anonim válasza:
Ahogy teleik az idő egyre szerteágazóbb a zenei ízlésem, de még mindig a black metál a kedvencem, és szerintem ez már nem is fog változni. Imádom, hogy mennyire változatos érzelmeket képes kifejezni és hogy milyen erős atmoszférát tud teremteni, sokszor teljesen beszippant egy-egy album világa.
13/18 anonim válasza:
1
A rap nem műfaj. Az a hip-hop. A rap az maga a szövegelés.
Nekem nincs kimondottan kedvenc műfajom, mindenevő vagyok. De többnyire azok a zenék szoktak tetszeni, amikre az indie, illetve az alter címkéket aggatják.
15/18 anonim válasza:
Rock, metal. Mert a könnyűzene legművészibb ága, és mert bármilyen érzelmet ki lehet vele fejezni.
16/18 anonim válasza:
Metál, azon belül a power, progresszív és szimfonikus metál.
Szeretem a pörgős zenéket, a női enekhangot és a nagyzenekari elemeket a szimfonikusban, valamint az ilyen zenéket játszó együttesek dalainak témái is messze érdekesebbek és izgalmasabbak, mint pl a rádióban játszott mainstream média zenei tartalma.
17/18 Tom Benko válasza:
Metal. A prograaszív is, az agresszív is. Meg hard rock, rock, rock and roll, "komoly" zene, blues, country, néhány popzene. Sőt, van, hogy jazzt is hallgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!