Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kedvenc zenei műfaj? Válaszoda...

Kedvenc zenei műfaj? Válaszodat indokold!

Figyelt kérdés

2022. febr. 2. 17:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy teleik az idő egyre szerteágazóbb a zenei ízlésem, de még mindig a black metál a kedvencem, és szerintem ez már nem is fog változni. Imádom, hogy mennyire változatos érzelmeket képes kifejezni és hogy milyen erős atmoszférát tud teremteni, sokszor teljesen beszippant egy-egy album világa.
2022. febr. 2. 20:46
 12/18 anonim ***** válasza:
47%
Elég szottyadt ez a lista.
2022. febr. 2. 21:17
 13/18 anonim ***** válasza:
49%

1

A rap nem műfaj. Az a hip-hop. A rap az maga a szövegelés.

Nekem nincs kimondottan kedvenc műfajom, mindenevő vagyok. De többnyire azok a zenék szoktak tetszeni, amikre az indie, illetve az alter címkéket aggatják.

2022. febr. 2. 21:27
 14/18 anonim ***** válasza:
68%
K-Pop
2022. febr. 3. 06:33
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
Rock, metal. Mert a könnyűzene legművészibb ága, és mert bármilyen érzelmet ki lehet vele fejezni.
2022. febr. 3. 06:59
 16/18 anonim ***** válasza:
74%

Metál, azon belül a power, progresszív és szimfonikus metál.

Szeretem a pörgős zenéket, a női enekhangot és a nagyzenekari elemeket a szimfonikusban, valamint az ilyen zenéket játszó együttesek dalainak témái is messze érdekesebbek és izgalmasabbak, mint pl a rádióban játszott mainstream média zenei tartalma.

2022. febr. 3. 10:35
 17/18 Tom Benko ***** válasza:
81%
Metal. A prograaszív is, az agresszív is. Meg hard rock, rock, rock and roll, "komoly" zene, blues, country, néhány popzene. Sőt, van, hogy jazzt is hallgatok.
2022. febr. 3. 14:34
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Indie-t is kihagytad:/
2022. márc. 1. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!