Pop, magyar rock és hobbi hegedűs vagyok, szóval nagyon ritkán klasszikus, de azt többször játszom, mint hallgatom.
2022. febr. 1. 19:27
3/14 Isti22 válasza:
Mindent, ami tetszik, a műfaj nem szempont. Van benne komolyzene, könnyűzene a raptől a hörgős metálon át technóig és a leggejlebb popzenéig.
Amerikától Afrikán át Ázsiáig.
Le van mentve a telefonomra a legrégebbi ismert dal az ókorból és van 2021-es is. Vannak klasszikusok, de persze a többség a kamaszkoromból van, az 1990-2000-es évekből.
2022. febr. 1. 19:31
4/14 anonim válasza:
Dark wave, New wave, Black metál, Goth metál, gregorián, népzene, sámánzene
2022. febr. 1. 19:42
5/14 anonim válasza:
Gothic rock, post-punk, punk, new wave, new romantic, glam rock, szimfonikus metál, power metál, középkori, reneszánsz, barokk
2022. febr. 1. 20:40
6/14 A kérdező kommentje:
Én személy szerint hallgatok mai zenét is természetesen a rádiók miatt,de egyébként magyarból 80-as évektől a 2000-es évekig hallgatok, a külföldiből pedig a 60-as évektől a 2000-es évekig hallgatok és már vagy 9 éve és még csak most lettem 17.
2022. febr. 1. 20:51
7/14 anonim válasza:
Heavy Metal, Prog Metal, Death Metal, Black Metal, Doom Metal, Symphonic Metal, Prog Rock, Hard Rock, Country, Blues-Rock, Indie Pop, Alternative Rock.
1970-es évektől napjainkig.
2022. febr. 1. 22:12
8/14 anonim válasza:
Prog Metál, Alt Metál, Avantgárd Metál, Doom Metál, Gothic Metál, Melodeath, Inudsztrális Metál, Nu-Metál, Prog Rock, Alt Rock, Experimentális/Art Rock, Hard Rock, néha Metálcore, Pop-Rock, Alt/Indie Pop, J-Pop/J-Rock, Elektro-Experimentális, Breakcore, Folk.
2022. febr. 2. 01:48
9/14 anonim válasza:
Tudom itt a "szokott" a kérdés... nálam inkább háttér zeneként ambient, chillout, stb. szokott menni háttérzeneként.
De a szélsőségek kedvéért:
Voltam már saját elhatározásból élő szimfonikus zenekari és Rammstein koncerten is. :D
(Na meg sokon még ami a kettő között van: pop, rock, alter, elektronikus, népzene, stb)
Én örülök hogy "mindenevő" vagyok, érdekes mindent meghallgatni, megtapasztalni. És így főleg nem leszólni semmilyen zenei stílust. :D :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!