Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen vastagságú húrokra van...

Milyen vastagságú húrokra van szükségem egy Vision ST-5 típusú elektromos gitárhoz? Többi lent!

Figyelt kérdés

Annyi történt, hogy elszakadt a legvékonyabb húr, így szükségem lenne egy újra, de nem tudom, hogy milyen vastag... Néztem húr szetteket, de csomó különböző féle van... Valaki, akinek ilyen gitárja van, volt dolga ilyennel, vagy csak egyszerűen ért hozzá, ki tudna segíteni esetleg?

Előre is köszönöm! :)

2022. jan. 31. 21:13
 1/4 Oldfire ***** válasza:
Attól függ, milyen stílusban szeretnél játszani rajta. A vékonyabbakat jobban lehet húzni. Szerintem ha kicsit gyakorlatlan vagy a 10-est ajánlom. Ez a vékony "E" húr mérete. Közepes vastagságú.
2022. febr. 1. 06:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
2_3ezer Ft egy készlet. Nincs olyan szabály, hogy milyen gitárra milyen készlet való. Nem írok márkát, vedd meg aminek tetszik a csomagolása. Azért mégis van egy általános méret, ami mindenre jó. A 10es. És hogy ez mit jelent? Rájössz, ha tanulmányozodba a húrokat.
2022. febr. 1. 06:30
 3/4 anonim ***** válasza:
0.9-es nikkel készlet van ezeken a stratocastereken de amúgy szinte mindegyiken.
2022. febr. 9. 03:54
 4/4 anonim ***** válasza:
9, 10 húrkészlet. Ha van rá keret, akkor Elixirt.
2022. ápr. 1. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!