Audacityben hogy tudnám megoldani, hogy egy zene ne pattogjon?
Hasonló problémám volt mikor audio fájlokat szerkesztettem Audacity-ben és részeket vágtam ki meg illesztettem be és két rész találkozásánál létrejött egy pattanó hang. Ezt azzal meg lehetett oldani, hogy beillesztéskor csináltam egy apró átfedést a két darab között.
Ha nálad ez nem szerkesztéskor jön elő akkor lehet, hogy van valami zaj a fájl elején.
Az ilyet ki lehet vágni, kijelölöd egérrel és megnyomod a "Delete" gombot a billentyűzeten.
Ha nem megy, töltsd fel valahova a fájlt és megnézem.
Sajnos ez nem olyan, hogy ki lehet vágni, mert akárhol állítom meg, a megállás pillanatában ad ki egy pattogó hangot.
[link] - itt a zene.
Az első válaszadó félreértette a kérdést - meg őszintén megmondom, először én is, csak most esett le, hogy mire gondolsz.
A zene önmagában nem pattog, szóval a fájllal nincs gond. Az, hogy egy adott lejátszó hogyan kezeli a lejátszás megszakítását/újraindítását, az már nem a fájlon múlik. Az, hogy különböző zenék azonos lejátszón belül más mértékben pattognak megállításkor, az függ a hang bizonyos tulajdonságaitól, de ezek nem olyan dolgok, amiket meg lehetne, vagy kéne javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!