Ciki egyedül koncertre menni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 23:20
11/16 anonim válasza:
Nem ciki, csak neked jobb, ha van kivel megosztani az élményt...
12/16 anonim válasza:
Nem ciki, csak vigyázz magadra. Nekem is muszáj ezt tennem, mert senki nem szereti azt a zenét, amit én a baráti körömből.
13/16 anonim válasza:
Nem latja senki.hogy egyedul vagy vagy sem...LOL...annyi ember kozt biztos nem csinalnak neked egy kulon kort ahol egyedul fox allni...amugy esetleg neked rossz hogy nincs ki nyakaba massz meg na...nincs kihez szolj...de majd kapsz ott valakit...:D meglehet hogy osszefutsz valakivel akit ismersz :)>...vagy ismerkedj...de ezt ketlem ,a nagy zajban nem lesz tul aldasos beszelgetesed...amugy nem ezert messz,gondolom,akkor menj egyedul.ha nincs mas :D ^^
14/16 anonim válasza:
nem ciki szerintem, más emberek miatt ne hagyd ki, amit szeretnél, én így vagyok vele. Régebben mindig másokra vártam, így sose lett végül semmi. Én például magamban voltam most a szigeten.
20/F
15/16 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a válaszokat. És sajnos kb 1% rá az esély, h összefussak vmi ismerőssel, mert nem szeretik az ilyen zenét :/
2010. szept. 10. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!