Szerintetek a mai új női dj-k többsége tényleg tud dj-skedni, vagy csak egy látványos-jó mix , termék részei?
És itt NEM Monika Kruse ra, Gayle San ra, vagy Amelie Lensre ,Charlotte de Witte re, vagy
Sama' Abdulhadira gondolok,
Hanem mostanában egyre több modell alkatú női dj táncikàl a pultok mögött. Nagyon sok.
Persze vannak kivételek:
Miss Monique ,Xenia UA, akknél tényleg érzem , látom a dj-skedést, egyedi a stílusuk, stb .
De nagyon soknàl ezt érzem.
Köszönöm.
Igen, szerintem is van köztük jó,
Miss Monique a kedvencem, szinte mindegyik mixe tökéletes, és visszahozta a 2000es évek progressive house hangulatát.
Xenia UA meg végre nem ezt a tötyögős technot nyomatja, hanem ez is, az az igazi odabszós, régi hangulatút :) Vagy még
Loló Linardelli is elég brutál az újak közül.
De némelyiknél mégis azt érzem hogy csak táncikál. De igen, vannak kivételek, ez igaz.
Ja, tudod volt a Deep Dish , Sander Kleinenberg, Satoshi Tomiie stb korszak' a 2000 es évek elején, leginkább ahhoz tudnám hasonlítani azt a színvonalat amit Monique csinál.
Én is mikor 2017 ben meghallottam Moniqot először, azt mondtam :
"Na véééégre valaki visszahozza az "utazós" progressive houset!"
ja Deborát is csípem én is. :)
Deborah gagyi,Amelie és Charlotte ők amugy jók.
Rebekah veri mindet.
Akik még tényleg jók 2 spanyol csajszi,hard technot nyomnak ;Fatima Hajji,Fernanda Martins az utobbi kevésbé
Kevesen ismerik Dana Montana-t ,adja neki rendesen ő is
Hát pont a Charlotte, Amelie nyomatják a business technot.
Full mainstream amit csinálnak, de jók amúgy csak üzlet szagú az egész.Fától az erdőt nem látod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!