Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy készíthetek bootlegeket...

Hogy készíthetek bootlegeket (kalózfelvételeket)?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A helyzet a következő, egy-egy koncert után amikor haza megyek szeretem újra hallgatni a dalokat cd-ről és szomorúan tapasztalom hogy sokszor a hivatalosan megjelent koncertfelvételek se érnek szart se mert agyon vannak csicsázva, ellenben a kalózfelvételek amiket netről le lehet szedni részben visszaadják a buli hangulatát. Hogy lehet ilyen kalózfelvételeket készíteni úgy hogy az élvezhető minőség legyen? A válaszokat előre is köszi!
2010. szept. 9. 15:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Legyél jóban a hangmérnökkel, és vetesd fel vele a vonalat, plusz egy sztereó felvevővel (pl ilyennel [link] vedd fel, szintén a pultból. Úgy olyanra kevered, amilyenre szeretnéd, lesz sterilje is meg hangulata is.
2010. szept. 9. 16:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Ez egész jó ötlet. Csak az a gond hogy ezeknek a felvevőknek elég húzós áruk van... mp3 lejátszóval meg mégsem vehetem fel. Az talán olcsóbb megoldás ha viszek egy pendriveot vagy dvd-t és megkérem a hangmérnököt hogy dobja rá nekem arra.
2010. szept. 10. 08:50
 3/3 orion80 válasza:
Pendrive-t meg DVD-t hiába viszel, mivel a koncert nem DVD-ről megy, illetve alapből nem rögzítik, nem fognak neked rárakni semmit. Ismeretes továbbá, hogy sem a pendrive sem az mp3 nem képes hangot rögzíteni, csak tárolni a file-okat. Ha nem ismerősöd a hangmérnök, a legegyszerűbb az, amit régen is csináltak, 1 magnó meg egy mikrofon oszt hagy' szóljon. Bár így a minőség nem lesz a legjobb, de egész jó felvételt is össze lehet hozni.
2011. aug. 27. 05:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!