Miért divat szidni a Tankcsapdát?
Félreértés ne essék, nem vagyok rajongójuk, és egyáltalán nem tetszik a zenéjük. De valahogy feltűnő lett, hogy ennyien szidják őket. Meg mindenki azt mondja, hogy popzenekar lettek, elárulták a rockot, aki Tankcsapdát hallgat az csak divatrocker stb.
Elmondanátok, légyszíves, hogy miért lett divat ennyire szidni, ócsárolni ezt az együttest?
#4.Ezzel nem feltétlen értek egyet.
A zenei hullámokkal is ugyan úgy lehetett volna haladni, mint ahogy azt a Testament, a Soilwork, és sok más többgenerációs/több korszakos metal/rockbanda tette.
Simán arról van szó kellett a pénz, és nagyon, így totál félretették azt amiért a közönség szerette őket.
Én ezt röviden úgy hívom eladás, megtette a Metallica is annak idején, semmivel sem különb módon.
Rajongók részéről megérthető teljesen az utálat elvégre ők juttatták oda a bandát ahol vannak most.
Most már nincs trend, ott a Spotify, ha nincs covid tudnak koncertet is adni, bár a hazaik nagyrészt engedélyezve vannak.
Szóval mindent adott lenne ahhoz hogy azt játsszák amit ők akarnak, és amit a rajongók is szeretnek. Ezért is bosszantó ha 1-1 együttes teljesen átáll a másik oldalra.
Érdemes megnézni pl. a Within Temptation, a Leprous milyen mértékben cserélte le a gitárokat, elektromos effektre, a különböző éneklési technikákat olyanra ami a rádióban is szól, a hosszas hallgatást igénylő zenét egyszerűbbre hogy bárki szerethesse már első hallgatás után... Ez már nem a kísérletezési kategória.
Szóval értem páran mivel védik, de itt már nem csak akkor lesz egy zene jó ha az MTV-ben hallgatják és népszerű, hanem ha valaki rátalál a Spotify-n és a nagy zenei fórumokon világgá körtűlik. Írta valaki egy másik kérdés alatt hogy az avantgárd zene populáris elterjedését éljük jelenleg, és tényleg így van, más kérdés hogy sokan nem élnek vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!