A Deep Purple mitől ennyire gyenge együttes?
Nagyon béna zenéik vannak, egyszerűen széttépném azokat a papírokat, amikre ezeket a dalokat írták.
Döbbenet!
Milyen legjobb?
Mármint milyen téren?
Volt olyan terület ahol nem remekeltek, pl. dalszövegírás.
De nagyon jól kompenzálták a technikás és fülbemászó dalokkal.
Az viszont tény hogy a Mark II-es Deep Purple felállás teljesen új fejezetet nyitott a könnyűzene történetében.
Ezen nincs mit vitatni, most írhatod hogy, így meg úgy gyenge de nem sok banda tud olyan szintű lemezeket felmutatni, és asszem a leghangosabb koncert az ő nevükhöz fűződik, ezek mellet a neoklasszikus metal vonalhoz is vastagon hozzátettek.
A tényleg mellettük szólnak, nem a troll kérdező mellett.
Szerintem zárható.
Nem vagyok troll
Az pedig hogy leghangosabb koncert az övék volt, az szégyen, mert csak zajszennyezés. Plusz megsüketül mindenki
Nincs azzal baj, ha nem jön be, kérdező. A Machine Head című lemezüket korszakalkotónak tartják, de pl. nekem az abszolút nem tetszik. Nem vagyunk egyformák.
De azért azt jó lenne tudni, hogy konkrétan mi zavar a zenéjükben. Az ének? A gitár? A dalszövegek? A stílus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!