Ha az Omega a magyar Pink Floyd és az LGT a magyar Rolling Stones akkor az Edda az mi?
Figyelt kérdés
2022. jan. 19. 19:26
1/10 A kérdező kommentje:
És a Bikini?
2022. jan. 19. 19:29
2/10 anonim válasza:
A régi Edda a magyar Uriah Heep, az újabb pedig a magyar Europe, legalábbis én ezeket mondanám hozzá legközelebbinek stílusban.
A Bikini talán a magyar Van Halen.
Nem volt kérdés, de a P.Mobil pedig számomra a magyar Deep Purple, a Lord pedig a magyar Scorpions.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi :) Most így belegondolva az Edda lehetne Queen is :) a p.mobil neken meg egy az egyben a Toto
2022. jan. 19. 19:45
5/10 anonim válasza:
Na a Neotont meg az ABBA-t egy lapon említeni😂😂 Ilyet...
6/10 anonim válasza:
Amúgy az Edda lehetne a magyar Doors (bár ez is túlzás, Jim Morrison és Pataky Attila nem fér meg egymás mellett:
7/10 A kérdező kommentje:
Ha a Neotonnak mindenképp kéne külföldi megfelelőt választanom akkor az a BoneyM lenne. Magyar ABBA szerintem nem volt
2022. jan. 19. 20:26
8/10 anonim válasza:
Billy Idolnak ki a magyar megfelelője?
10/10 anonim válasza:
A Mini-re is mondták, hogy a magyar Jethro Tull, pedig csak annyi a közös a zenéjükben, hogy mindkettő énekese fuvolán is játszott.
Az M7 volt a magyar Rubbetes, nem is tagadják, hogy másolták.
Az LGT és a Rolling Stones zenéje merőben más, nem értem a hasonlítást. Az Omega és Pink Floyd is eléggé különböznek zeneileg, és főleg mondanivalóban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!