Taylor Swift vagy Kárpátia?
Figyelt kérdés
Melyiket szeretitek inkább és miért? Kort és nemet is írjatok légyszíves2022. jan. 18. 14:24
2/13 anonim válasza:
Alapvetően rock/metal-t hallgatók, de a kettő közül inkább Taylor Swift. Korai country számai nem voltak rosszak, és mivel a nacionális magyar rock nem éppen a kedvencem, ezért részemről inkább TS.
21F, nem tudom ezzel bármire is mész, de ok.
5/13 anonim válasza:
Miért nem petrát kérded, légy már hű önmagadhoz.
7/13 anonim válasza:
Taylor Swift. Nem egy nagy valami a zenéje, de élvezhetőek a dallamok, jók a klippjei.
A Kárpáta soha nem az én műfajom volt (nagyon nem), de mióta a Fidesz megvette kilóra, azóta pláne szánalmas szaroknak tartom őket.
9/13 anonim válasza:
Én sem rajongok annyira Taylor-ért, de akkor inkább már ő mint a Kárpátia. Valahogy nem az én világom a stílusuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!