Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi lehet ennek a zenének a...

Mi lehet ennek a zenének a címe? "off the status, ye ye ye-ye"

Figyelt kérdés

Az off the status sor biztos nem jó, én így hallottam-értettem, de lehet ez volt inkább after status stb.

Amugy a mai nap hallottam a Retro rádióban, tehát retro zene, nem mai.

2022. jan. 16. 06:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem tudom melyikről beszélsz, de a címét és előadóját én sem tudom! Viszont ha emlékszel, hogy mikor hallottad (óra, perc), akkor a Retro Rádió lejátszási listájában megtalálhatod az Online Stream-en vagy az Online Radio Box-on.
2022. jan. 16. 14:25
 2/6 A kérdező kommentje:
na és hol van ez a lejátszási lista? hivatalos oldalukon csak december 13-as tracklist van, és ez az egyetlen, több nincs. a másik oldalon amit adtál, az online radio box-on meg csak információk vannak a rádiórol, élő adás, kb ennyi
2022. jan. 16. 15:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Tessék, itt van, amit mondtam, csak be kellett volna guglizni, hogy "retro rádió lejátszási lista", és közvetlenül a legelső! Időponttól függően ha itt nincs, lapozz a jobbra nyillal!

[link]

2022. jan. 16. 18:57
 4/6 anonim ***** válasza:
2022. jan. 18. 14:25
 5/6 A kérdező kommentje:
hát nagyon nem az
2022. jan. 18. 16:24
 6/6 A kérdező kommentje:

na, meglett a szám, ma is szólt a retrón, megkerestem, és meg is találtam:

Elton John - Im still standing

2022. jan. 30. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!