Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hol tudnám megtalálni ezeket...

Hol tudnám megtalálni ezeket a zenéket?(ISIS,egyéb csoportok)

Figyelt kérdés

Sehol sem találtam meg,csak a himnuszukat.

Olyanokat keresnék,amiket töröltek(nyilván 2 óráig vannak fent maximum...) és valahol még megvan.

Pl olyan számok,ahol a clipben megvannak a sajátosságaik.

Footage zenével alatta,amiket ők készítettek pl katonákkal,járművekkel,stb.

2022. jan. 13. 13:14
 1/3 anonim válasza:
100%
Elég beteges, bocsi nem tudok tanácsot adni de ezt nem bírtam tovább görgetni
2022. jan. 13. 13:24
 2/3 A kérdező kommentje:

Megtaláltál egy oldalt,ahol fent van?

Privibe küldenéd a linket?

Kösz előre is! :)

2022. jan. 13. 15:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Klikk a kék Nasheed feliratra aztán lehet találsz valamit, bár ahogy nézem több videóhoz be kell jelentkezni.

Megjegyzem amúgy, hogy én csak ezt az egyet hallottam, régen YT-n volt még többféle feldolgozása is, mint zene simán jó, bár azt nem értem, hogy kicsit olyan ez is, hogy YT-n náci, szovjet stb indulók fenn vannak, hogy most akkor ez miért nem, arról nem a zene tehet, hogy egy fegyveres csoport kiválasztja magának.

Mindenesetre ha ennek a linkelt darabnak megvan valahol a " dark version " feldolgozása, az is még fenn volt YT-n, ilyen metálos hangzással, az jó volt kegyetlen, belinkelhetnéd.

2022. jan. 13. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!