Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A rockerek körében miért...

A rockerek körében miért annyira népszerű az AC/DC lenézése?

Figyelt kérdés

2022. jan. 12. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Nem nézem le, csak szimplán nem jön be az a fajta hangadás, amit az énekes alkalmaz.
2022. jan. 12. 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nem az
2022. jan. 12. 19:37
 3/5 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem nagy különbség van aközött, hogy lenézel valakit/valakikek, vagy csak nem szereted.

Lenézni általában azok szokták őket, akik valamilyen indokból kifolyólag (pl. egy másik együttes szeretete miatt) ellenségképet keresnek. Az AC/DC-be könnyű belerúgni, ezért egyszerű célpontok. Angus karaktere, a pár akkordból álló dalok, az énekes(ek) hangja, ezek mind könnyen támadható felületet biztosítanak még a zenéhez kevésbé értő emberek számára is.

Van a másik tábor, akik csak szimplán nem szeretik, de ettől függetlenül elismerik őket, és talán az ilyen emberekből van több.

2022. jan. 12. 20:10
 4/5 Mansour ***** válasza:
93%

Én sem szeretem, de elismerem, hogy sikeres és bizonyos tekintetben meghatározó erejű banda volt. Bár én nem is vagyok tipikus rocker.

Azt viszont nem tudom, hogy mi számít lenézésnek. Ha azt mondom, hogy voltak/vannak náluk magasabb színvonalon alkotó együttesek, az már lenézés? Mert ha igen, akkor vállalom...

2022. jan. 13. 10:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

én speciál nem ismerek olyat aki lenézné, nekem sincs bajom velük

nem mondom magam fannak, mert hazugság lenne, de néhány számukat azért hallgatom

2022. jan. 14. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!