Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek jó lett Weeknd új...

Szerintetek jó lett Weeknd új albuma?

Figyelt kérdés
A Dawn FM-ről melyik a kedvencetek? Szerintem 3-4 jó zene van rajta, azok tényleg nagyon jók, a többi inkább töltelék.
2022. jan. 9. 06:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon gyenge egyáltalán nem tetszenek, a klip ami kijött az még talán elmegy. A take my breath volt az utolsó jó zenéje
2022. jan. 9. 13:11
 2/12 A kérdező kommentje:
Az tényleg jó volt, az új albumon a Less Than Zero eléggé jó, meg az Out Of Time.
2022. jan. 9. 16:12
 3/12 anonim ***** válasza:

Na ez jó zene:

https://www.youtube.com/watch?v=U96f24ueBAo&list=RD_eDpH4hMW1o

wochenende ehhez képest sehol nincs.

2022. jan. 9. 16:55
 4/12 anonim ***** válasza:

Na jó Nem néztem meg az egész albumot, de a less than zero az nem rossz

Nekem hiányzik az új zenéiből az hangulatos dallamos érzés ami a take my breath-ben volt (és többi slágeres zenéi)

Vagy lehet csak nem az én ízlésesem. Mostanában nagyon hozzá szoktam a rockhoz és lehet ezért érzem így nem tudom :D

2022. jan. 9. 17:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Ugyanazt csinálta meg mint az előző albumával, csak ott még voltak ötletek, itt ez kb ugyanaz csak kifújt ez a 80-as szintipopos 90 évek eleji r&b-s nyavalygás.
2022. jan. 9. 17:12
 6/12 A kérdező kommentje:
Az jó, hogy ugyanazt csinálta, azt jelenti megtalálta a stílusát. Remélem a következő albuma is ilyen lesz. Nekem csak ez a nyavajgó hangja nem tetszik sokszor, kicsit néha túl nyálas lesz. De alapból jó a hangszíne.
2022. jan. 9. 19:41
 7/12 anonim ***** válasza:

6

Nem. Ez csak azt jelenti, hogy semmi energiát nem fektetett ebbe az albumba, csak meg akarja lovagolni az előző sikerét. Az az igazán jó zenész akinek úgy tud valami egyedit, rájellemzőt hozni, hogy közben mindig megújul, és mindig mutat valamit amit addig nem. Weekndtől ez a 80-as évek hangzása amúgy is is csak az elkeseredett mainstreambe kerülésről szólt, de elsőre még el lehetett adni. De ez már nagyon uncsi.

2022. jan. 9. 19:49
 8/12 A kérdező kommentje:
7: ezt nagyon rosszul látod. Aki mást csinál, na azt soha nem fogják értékelni, mert az nem zenész, hanem zenei r.banc, trendkövető, divatmajom. Ezt már nem egyszer bizonyította a zenei szakma, hogy akik elkalandoztak más felé, azok koppantak a legnagyobbat. Soha nem szabad kilépni abból a stílusból, amiben zenélsz. Aranyszabály. Ha új stílusban akarsz, akkor ahhoz új előadónév is.
2022. jan. 9. 19:59
 9/12 anonim ***** válasza:
#7 the weeknd pont az az énekes aki mindig megújul
2022. jan. 9. 20:00
 10/12 anonim ***** válasza:

8

Weeknd pont a zenei r.banc kategória. Csak akkor változtat a stílusán ha a divat változik. Divat lett hirtelen a 80-as évek, véletlen pont ő is kiadott egy mármint most már kettő lemezt a 80-as évek stílusában. Ez mi ha nem zenei r.bancság?

2022. jan. 9. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!