A Frozen nekem is az egyik kedvencem, azon kívül még:
Hang Up
Sorry
The Power of Good-Bye
La Isla Bonita
Papa Don't Preach
Material Girl
Konkrétan mindegyik... de van pár ami hihetlen jó, amiket az első írt + Live to tell, Like a Prayer, Vogue... de konkrét albumjai is nagyon jók voltak.
Madonnáról egyébként szerintem kár csak zenei tekintetben beszélni, ő valójában egy külön egyéniség, egy legenda, egy stílus- és divatdiktátor. Hiába fikázzák sokan már 40 éve benne van a szakmában és még ennyi idő után is foglalkoznak vele. Arról nem is beszélve, hogy rég eldrogozhatta volna már rég az agyát, mint sok hasonló kaliberű sztár lenne, ehelyett még 60 év felett is képes helyt állni, és nem hagyja el magát, és nem utolsó sorban a vagyonát is próbálja jó dolgokra fordítani. Furcsa dolog lehet neki feldolgozni, hogy hiába kb. mindenki ismeri a nevedet, de ugyanakkor legalább annyian ki nem állhatnak, mint ahányan szeretnek/rajonganak érted...
Frozen
De ezen kívül szeretem a Bad girl, rain, vogue, like a prayer, Music számait is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!