Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kedvenc Madonna dalotok?

Kedvenc Madonna dalotok?

Figyelt kérdés
Nekem a Frozen

2022. jan. 8. 15:27
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

A Frozen nekem is az egyik kedvencem, azon kívül még:

Hang Up

Sorry

The Power of Good-Bye

La Isla Bonita

Papa Don't Preach

Material Girl

2022. jan. 8. 18:15
 2/6 anonim ***** válasza:
24%
Egyik sem
2022. jan. 8. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
32%
Egyik sem.
2022. jan. 9. 10:54
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

Konkrétan mindegyik... de van pár ami hihetlen jó, amiket az első írt + Live to tell, Like a Prayer, Vogue... de konkrét albumjai is nagyon jók voltak.

Madonnáról egyébként szerintem kár csak zenei tekintetben beszélni, ő valójában egy külön egyéniség, egy legenda, egy stílus- és divatdiktátor. Hiába fikázzák sokan már 40 éve benne van a szakmában és még ennyi idő után is foglalkoznak vele. Arról nem is beszélve, hogy rég eldrogozhatta volna már rég az agyát, mint sok hasonló kaliberű sztár lenne, ehelyett még 60 év felett is képes helyt állni, és nem hagyja el magát, és nem utolsó sorban a vagyonát is próbálja jó dolgokra fordítani. Furcsa dolog lehet neki feldolgozni, hogy hiába kb. mindenki ismeri a nevedet, de ugyanakkor legalább annyian ki nem állhatnak, mint ahányan szeretnek/rajonganak érted...

2022. jan. 10. 02:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem szeretem a művésznőt, de nem tagadom, pár számát nem tudom utálni: Vogue, American pie, Music, Me against the music Britney-vel, Sorry, Celebration, 4 minutes, Give it to me,
2022. jan. 19. 10:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Frozen

De ezen kívül szeretem a Bad girl, rain, vogue, like a prayer, Music számait is:)

2023. jún. 21. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!