Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik zene szólhat a filmben?...

Melyik zene szólhat a filmben? Többi lent

Figyelt kérdés

A Back In The Day címü filmben (magyar címe: Vissza a pokolba) 10:30-nál szól egy zene, aminek nem tudom a címét, de már évek óta keresem, de egyszerűen nem találom.

Itt a link a filmhez: https://www.youtube.com/watch?v=YLJlG5EDxho

Szóval aki segíteni akar az húzza 10:30-hoz és ott szól ez a zene.

Nagyon halás lennék, ha valaki megtudná mondani a címét, tényleg nagyon régóta keresem ezt a zenét.

Előre is nagyon szépen köszönöm, remélem meg lesz. :D

2022. jan. 7. 05:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát én el indítottam mellette a Shazamot nekem ezt dobta ki nem biztos hogy jó szóval azért bocsi ha tényleg nem jó

Shahin Shantiaei Feat.Saad -Turn me on

2022. jan. 7. 06:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Vagy még azt tudom ajánlani hogy youtubera írd be azt hogy

Back In The Day soundtrack, akkor elvileg kidobja a filmben szereplő zenéket. Ennyit tudtam ebben segíteni. Remélem valamelyik válaszom segít majd :)

2022. jan. 7. 06:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Szia, nem, sajnos nem ez a zene az, és próbáltam már mindent, de nem találtam semmit.. Abban reménykedek hátha jön valaki aki ismeri ezt a zenét.

13 éve keresem ezt a zenét amúgy, lassan kezdem azt hinni, hogy sosem lesz meg.

Azért köszönöm a segítséged.

2022. jan. 7. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!