Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az Irigy Hónaljmirigyben...

Az Irigy Hónaljmirigyben Varga Gyözö milyen szerepet tölt be?

Figyelt kérdés
Itt csak is a zenei oldalra gondolok, nem a parodiakra, arra hogy o milyen hangszeren jatszik, vagy mit csinal a zenekaron belul?
2022. jan. 2. 18:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Neten rákeresve "csak" énekes a zenekaron belül bár ettől függetlenül játszhat hangszeren is.
2022. jan. 2. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:
zeneileg nagyjából semmilyet (de az Irigy Hónaljmirigy produkciójában ugyebár nem csak a zene fontos)
2022. jan. 3. 02:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem énekel és nem játszik hangszeren, de a prózai felvételekben, klipekben, műsorokban szerepel.
2022. jan. 3. 08:19
 4/7 A kérdező kommentje:
2-es,3-as: akkor jol gondoltam, hogy zeneileg semmit nem ad hozza a produkciohoz. Rajtuk nottem fel, es imadom oket, csak eszembejutott hogy 31 eve megy a ZENEkar, es szinte evente adtak ki albumot, amin ugye a ZENE a lenyeg. a 2000-es evek tudom hogy a parodia showkrol volt hires es azokhoz Gyozo is rengeteget adott hozza,de azok elott is 10 eve ment mar a zenekar, meg az utolso show ota is eltelt legalabb 10 ev. Tehat a 31bol 31 ev zeneles volt, 10 ev TV-zes. Durva hogy 31 eve igy toljak, hogy O tenyleg nem jatszik semmin, megis a csapattal maradt. Olyan mintha en alapitanek egy 4 tagu zenekart es en 4. tag kent semmis lennek a bandaban eveken keresztul. Prozai szavalas meg 1 evben 1x van naluk. Ha tudott volna mondjuk gitarozni, Zoli helyere nem kellett volna bevenni senkit, es maradhatott volna "eredetibb" a csapat, mert Anti szerintem a mai napig nem illik oda mellejuk, valahogy idegennek tunik. Gyozonek biztos van valami elengedhetetlen szerepe, maskepp nem huzta volna ki 31 eve a zenekarban. Belul azert foglakoztat mi lehet az, bar egyaltalan nem rosszindulatbol irtam ki a kerdest, es nem leszolni akarom oket, hisz szeretem a zenejuket, es az elobb leirtak csak is a sajat velemenyem. Kivanok nekik meg 31 evet legalabb.
2022. jan. 4. 04:44
 5/7 anonim ***** válasza:
#2-es vagyok, én is imádom az IHM-et, de pont ez az, hogy náluk nem a zene a lényeg. persze fontos része, hogy hangszeresen is jól szóljon, de nem ezért hallgatjuk őket (az albumaikat sem), hanem azért, mert jól parodizálnak - jók a szövegek, az átvezetések, a paródia céljából hozzáadott egyéb elemek, effektek, stb.
2022. jan. 4. 11:27
 6/7 anonim ***** válasza:

5-ös: Egyáltalán nem parodizalnak már jól. Ha megfigyeled a dalszöveget mondjuk a bagossi parodianal is. Mindig benne hogy falunap meg pénz utalás és stb. Tehát nem az hogy valami viccesre írnak át a dalszövegeket, hanem inkább az eredeti előadót alázzák a dalszövegben amit írnak.

Varga Győző abszolút nem parodizal jól. Ha megnezitek azt a showt amiben Orbánt alakítja. Nem tud Orbán Viktor hangján beszélni. Nem tud hangokat sem utánozni. Sem felvenni akit utanoz a gesztusait. Egyedül a csapatban Sipos Péter az aki ért ezekhez valamilyen szinten. De ehhez is kell egy fajta adottság. Sipos Tomi sem tud zenélni de O azért maradt bent a csapatban mert jól énekel. Varga Győző is akkor ment oda amikor a Tomi.

Viszont a győző legalább 31 ev alatt megtanulhatott volna legalább egy hangszeren játszani. Mert énekelni sem tud, az is biztos. Amit csinál az főként tatogás, kisminkelik és eltátogja más hangján. Pl.Freddie Mercury sem O énekelte fel a koncerten, hanem a Tabáni István. Tehát sem ének,sem paródia, sem zenei oldalhoz nem tesz hozzá szinte semmit a Győző. Mégis ott van. És kap érte jó fizetést.

ápr. 8. 07:39
 7/7 anonim ***** válasza:

#6 A paródia lényege a kifigurázás - természetes mellékhatás, hogy kellemetlen lesz az illető számára. Szerintem nem volt rossz a Bagossy paródia, de összességében egyetértek, hogy kifulladt a dolog, már rég nem tudnának összehozni egy jó lemezt.

Varga Győző minek tanuljon hangszeren, úgyis mindenki tudná, hogy csak alibiből tanulta. Az emberek pontos szerepét még a sima zenei együtteseknél sem lehet kívülről megállapítani. Nem a hangszeres vagy színészi tudás mondja meg, kinek mi a hozzájárulása a dalszerzéshez, vagy úgy összességében a csapaton belüli hangulathoz, emberi kapcsolatokhoz. Lecserélsz egy abszolút pótolhatónak gondolt embert, és kisül, hogy hát ez a banda így már nem az a banda. A bevételeik leosztása meg végképp nem tartozik senki másra, nem közpénzről beszélünk (amúgy gondolom, elosztották egy mindenki számára elfogadható módon, különben hamarabb széthúztak volna).

Egyébként a "Mirigy villa titkai" című számban például Győzőből is paródiát csináltak.

ápr. 8. 10:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!