A Rituális Rémtettek együttesről hol találok képeket?
Biztos, hogy akarod? :)
Rólam itt:
Én basszusgitároztam illetve vokáloztam, énekeltem az együttesben. A videok reményeim szerint idővel felkerülnek a neten belül a Youtube-ra, - erre kaptam ígéretet az ex-managerünktől.
Egyet tudunk tenni:
Figyeljük a Youtube-ot, - hátha megvalósul az ígérete...
Üdvözlettel!
Az amatőrzenész is ember... -Vicceltem! :)
Igazából készült KETTŐ (!) EGÉSZ (!) video rólunk, - amiről tudok.
Nem akarok "nagyot vetíteni", de emlékeim szerint volt egy különálló video, amelyik a prérin készült, és egy elvontabb, lassabb dalunkat szemléltette.
Régi az emlék, - talán a Gomolygás, vagy a Rohan az élet lehetett, de nemes egyszerűséggel sikerült elfelejtenem, hogy pontosan melyik volt ez a dal.
-A "röhej" az, hogy a Gomolygás sok akkori rajongónknak tetszett akkoriban...
A másik video a Jászberényi Tanítóképző Főiskola Kollégiumában készült, - és egy teljes koncert anyaga volt rajta.
Ezt akarja majd az ex-managerünk "felszeletelni" és fellapátolni a Youtube-ra, de Ő is családos emberré vált időközben és a legkisebb gondja nagyobb annál, minthogy erre időt tudjon szakítani.
-Teljesen igaza van abban, hogy első a megélhetés, a családról való gondoskodás, aztán jöhetnek az "örömök", - ha 79 óra lesz egy nap... :)
Üdvözlettel!
köszönöm :)
hát igen. igaz.de majd egyszer csak-remélem minél hamarabb- lesz videó a youtube.on is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!