Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gáz ha 16 évesen ilyen zenéket...

Gáz ha 16 évesen ilyen zenéket szeretem?

Figyelt kérdés

Flipper Öcsi - Tedd a szívedre a kezed (volt barátnőm jut eszembe mindig róla :(

Demjén Ferenc

hungária, stb.

2010. szept. 7. 17:41
 1/10 Lipécz Levente válasza:
Sztem nem gáz Énis szeretem a régiket;)
2010. szept. 7. 17:50
 2/10 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy gáz? :-O Hogy lenne az, mondd már?...
2010. szept. 7. 17:51
 3/10 anonim válasza:
Nem, hogy nem gáz hanem nyugodtan lehetsz rá büszke is, mert tiszteled azokat a zenészeket akik olyan dalokat írtak, amiknek még valódi jelentésük van.:)
2010. szept. 7. 18:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz.
2010. szept. 8. 08:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Mindenki hallgasson olyan zenét, ami neki tetszik, mi lenne ebben gáz? Ízlések és pofonok, nem vagyunk egyformák. A gáz, hogy ezt a kérdést feltetted.
2010. szept. 8. 11:47
 6/10 anonim ***** válasza:
ha gáznak érzed az a gáz
2010. szept. 8. 15:39
 7/10 anonim ***** válasza:
látom teis unatkozol vagycsak szimplán hülyevagy
2010. szept. 8. 16:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos gáz :(
2010. szept. 9. 16:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Az a gáz hogy ilyen kérdéseket teszel fel... de ez nem a te hibád, sokan vannak így... De figyelj, úgy nem tudsz önmagad lenni ha folyton a társadalmi elvárásokkal foglalkozol. Én pl rocker vagyok, de ettől függetlenül hallgatok rapet és hip-hopot, sőt még popot is. Engem nem érdekel ki mit vár el tőlem, én az vagyok aki és büszke vagyok rá. Szerintem jó ha van saját ízlésed, ne szégyeld! 17/F Üdv
2010. szept. 9. 17:03
 10/10 anonim ***** válasza:
U.I.: Az olyan kommentektől légyszi kíméljetek meg amik a zenei ízlésemet bírálják... az hogy rocker vagyok egy életformát jelent és nem azt hogy be kell szűkülnie az ízlésemnek egy stílusra. Béke.
2010. szept. 9. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!