Mennyi kéne? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Szeretnék "DJ-skedni".. nem divatból, nem kellenek a lotyók.. nem azér szeretném elkezdeni.. (van komoly bnő)
jönne a kérdés.. milyen szettet ajánlanátok? linkelnétek nekem középkategóriás keverőt, hangfalat, erősitőt?! meg nem tudom mi kell még hozzá?!
megköszöntem előre is.
nem nagyon vagyok benn a témában, de remélem hamarosan változik..
leírnád utolsó, hogy mik a különbségek a lejátszási módok közt?
Laptop Dj: egy hordozható számítógépen keverd a zenét, általában mp3-akat. Eszközök szgép, középkategóriás külső hangkártya, fejhallgató Előnye: a technikai lehetőségeid szinte korlátlanok (real time effektek), könnyen hordozható. Hátránya: kimarad a parasztvakítás, mert nem látványos, és a jogvédők általi zaklatás is gyanús.
CD Dj: kell hozzá legalább két dj cd/dvd lejátszó (ezek olyan 110 eHUF-tól indulnak), és kell egy legalább két csatornás keverő, esetleg egy erősítő a fejhallgatóhoz. Előnye: a különálló eszközök miatt a manuális tevékenység könnyebb (szerintem). Hátránya: messze nincs akkora dinamikája, mint a lemezjátszónak, egyébként szerintem a nyújtott szolgáltatáshoz képest ez a legkényelmesebb.
LP: a két cd lejátszó helyett két lemezjátszó kell. Olyan ötvenezrtől indulnak. Előnye: mivel analóg technika iszonyat dinamikája van és látványosan is keverhetsz vele. Hátránya: vinilek beszerzése (nem egy tucatárú), a lemezjátszó forgó-mozgó alkatrészei miatt kissé kényes üzem.
Úgy tudom a PA-t pedig mindig a fogadó hely adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!