Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A mai zenéket miért nem...

A mai zenéket miért nem hallgajták csak pár hétig nem úgy pl mint egy EDDA-t? Illetve melyikek a legjobb EDDA SZÁMOK

Figyelt kérdés

Bocsi két kérdés, csak egybe tartozik, és érdekelne, hogy szerintetek miért nem fogják hallgatni mondjuk a mai zenéket pl 10-20év múlva is, mint pl egy EDDA számot.

Szerintetek az EDDA örök? Az az még sok sok év múlva is fogják hallgatni? Szerintem igen, sőtt még több múlva is :)

Illetve melyikek a legjobb EDDA számok, csak azért ne hogy hiányosság legyen a kedvenceim között :]

2010. szept. 6. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:

A mai zenékről még nem derült ki, melyik az, ami tényleg jó és melyiket kapta fel csak a média. De hidd el, ezek között is vannak jók. Amiket 20 év múlva is fognak hallgatni. Csak még nem feltétlen tudjuk, melyek ezek. Bár volna pár tippem.

A kérdésedre válaszolva: én speciel nem szeretem az eddát, egyszerűen nem bírom a számok hangulatát. De biztos vannak jó számaik, csak legfeljebb nem ismerem.

2010. szept. 6. 21:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Biztos vannak amiket fognak majd később is hallgatni, de nem ennyit szerintem, :) eddig ezeket hallgattam, hallgatom

Minden sarkon álltam már

Gyere örült

Mi vagyunk a rock

Ünnep

Szellemvilág

Újra láttalak

Csak bírd ki

Kör

Lelkünkből

Utolsó érintés

Őrült

2010. szept. 6. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Szevasz!

Az edda slágerei örökök, de nem kell lebecsülni a mai zenéket. Indulj ki csak a Prodigy-ból, a No Good már 16 éves, a Firestarter 14, mégis mindenki ismeri. Magyarból egy hasraütős példa: Tankcsapda. Még az is ismeri, aki tagadja, az is meghallgatja az "Ez az a ház"-at.

Nyugi, lesznek zenék, melyeket fognak hallgatni 10-20 év múlva is.

Ja, és sose feledd, hogy amikor az EDDA nagy és dicsőséges volt, összesen kb. 15 zenekar volt az országban, most pedig minimum 70 000!

2010. szept. 7. 11:46
 4/4 anonim ***** válasza:
A régi előadók között is voltak jók és gyengébbek is... Annak idején is voltak olyanok akikről ma már nem hallasz mert nem érték meg, vagy mert nem voltak elég jók vagy mert nem tudtak érvényesülni. A maiaknál is ugyanez a helyzet, még a jövő zenéje hogy melyikből lesz majd 20 év múlva is valami.
2010. szept. 9. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!