A mai zenéket miért nem hallgajták csak pár hétig nem úgy pl mint egy EDDA-t? Illetve melyikek a legjobb EDDA SZÁMOK
Bocsi két kérdés, csak egybe tartozik, és érdekelne, hogy szerintetek miért nem fogják hallgatni mondjuk a mai zenéket pl 10-20év múlva is, mint pl egy EDDA számot.
Szerintetek az EDDA örök? Az az még sok sok év múlva is fogják hallgatni? Szerintem igen, sőtt még több múlva is :)
Illetve melyikek a legjobb EDDA számok, csak azért ne hogy hiányosság legyen a kedvenceim között :]
A mai zenékről még nem derült ki, melyik az, ami tényleg jó és melyiket kapta fel csak a média. De hidd el, ezek között is vannak jók. Amiket 20 év múlva is fognak hallgatni. Csak még nem feltétlen tudjuk, melyek ezek. Bár volna pár tippem.
A kérdésedre válaszolva: én speciel nem szeretem az eddát, egyszerűen nem bírom a számok hangulatát. De biztos vannak jó számaik, csak legfeljebb nem ismerem.
Biztos vannak amiket fognak majd később is hallgatni, de nem ennyit szerintem, :) eddig ezeket hallgattam, hallgatom
Minden sarkon álltam már
Gyere örült
Mi vagyunk a rock
Ünnep
Szellemvilág
Újra láttalak
Csak bírd ki
Kör
Lelkünkből
Utolsó érintés
Őrült
Szevasz!
Az edda slágerei örökök, de nem kell lebecsülni a mai zenéket. Indulj ki csak a Prodigy-ból, a No Good már 16 éves, a Firestarter 14, mégis mindenki ismeri. Magyarból egy hasraütős példa: Tankcsapda. Még az is ismeri, aki tagadja, az is meghallgatja az "Ez az a ház"-at.
Nyugi, lesznek zenék, melyeket fognak hallgatni 10-20 év múlva is.
Ja, és sose feledd, hogy amikor az EDDA nagy és dicsőséges volt, összesen kb. 15 zenekar volt az országban, most pedig minimum 70 000!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!