Hogyan értelmezitek az Eltalált állat című szám szövegét? Kispál és a Borz.
Figyelt kérdés
Csak mert attól félek, hogy sztem félreértem, kíváncsi vagyok más mit lát bele.2010. szept. 6. 19:23
1/5 anonim válasza:
Nem érted félre!
Úgy értelmezed ahogy neked tetszik :)
Mindenki mást lát bele...
De meséld el Te hogyan gondolkodsz róla!
2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem az eltalált állat valaki, akit eltalált a szerelem nyila, de védekezik, hogy nem, nem, nem talált, miközben sebesen fekszik, akárcsak egy valódi állat tenné ezt, mikor meglövik.
2010. szept. 6. 19:37
3/5 anonim válasza:
Szerintem a női szerelmes szívről szól...azoknak a srácoknak akik tényleg megérdemlik, ők juthatnak el oda...addig meg védekezni kell Ámor nyilai ellen...
4/5 A kérdező kommentje:
ó, igen, igen, én nem tudtam ilyen szépen megfogalmazni, de bizony, személy szerint nekem is erről szól.
2010. szept. 6. 19:57
5/5 anonim válasza:
Nah erről beszéltem :)
Nekem ezt jelenti...lehet másnak is, de lehet Lovasinak is mást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!