Korda Gyuszi bácsi miért pont egy reptérről énekel?
Figyelt kérdés
Miért nem mondjuk az autókról, motorok rol, hajókról?
De fülbe mászó dal ócska amúgy , nekem tetszik, csak fura h reptér, lá lánánánáná reptér sájnánánánánà reptér
#Korda Gyuri, György, Klári Klára, kordáné Klárika, reptér, wizzair #AirFrance, zene , sláger, magyar muzsika disco
2021. dec. 15. 01:49
1/9 A kérdező kommentje:
Uhh elírtam : Korda Gyuri bácsi*
2021. dec. 15. 01:49
2/9 anonim válasza:
Mert szeretett repkedni,meg a csini stewardesek is odavoltak érte.Amúgy én is csípem Gyurit is meg a repterét is.
3/9 anonim válasza:
Zeneszerző: Máté Péter, szöveg: S. Nagy István. Ezek a nevek azért mondanak valamit?
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm szépen, természetesen mondanak valamit ezek a nevek, de szerintem Gyuri bá mondta meg, hogy miről szóljon a dal ;)
2021. dec. 15. 12:40
5/9 anonim válasza:
Szerimtem azért énekelt Gyuszi Bácsi reptéről, mert a menyekbe volt amikor Klárácskával volt
6/9 A kérdező kommentje:
Elgondolkodtató igen ;)
2021. dec. 16. 01:28
7/9 anonim válasza:
mert az hogy "autóbuszpályaudvar" nem jönne ki a hagsorra!
8/9 A kérdező kommentje:
Haha 😂Villamosfébye világít ,. Ez kijon
2021. dec. 16. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!