Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyibe kerülhet egy saját dal?

Mennyibe kerülhet egy saját dal?

Figyelt kérdés

Nemrég elkezdtem dalt írni, és elég jól haladok vele. A végeredmény szerintem jobb lesz mint amire számítok majd.

Az lenne a kérdésem... Hogy valaki tudja azt, hogy mennyibe kerülne ezt normálisan felvenni stúdióban, és klipet csinálni rá?

2021. dec. 13. 11:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Magát a dalt felvenni még nem is vészes, pár ezerből meglehet, ha nem húzzátok az időt a stúdióban, hanem bementek, felveszitek és kaptok egy mixet. A mastering és a klip már egy vagyon, a felvétel sokszorosa.
2021. dec. 13. 11:50
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ki fogja feljátszani meg felénekelni? Mixelést masterelést te csinálod vagy arra is kell embert fizetni? A klipp az szerintem olcsón kihozható ha nincsenek extrém igények.
2021. dec. 13. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!