Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy lehet ilyen jó egy zeneszám?

Hogy lehet ilyen jó egy zeneszám?

Figyelt kérdés

Тима Белорусских Окей, egy trap/rap óriási hangzásvilággal. Hónapok óta ismerem és egy nagy kedvenc. Szerintetek milyen?

https://www.youtube.com/watch?v=eGT84Rcyvv4

2021. dec. 11. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Ahogy beharangoztad valami sokkal komolyabbra számítottam. Egyszerű mint a faék.
2021. dec. 11. 22:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Jó, kellemesen csalódtam a műfajban és ezért megtanulnék oroszul ha nagyon unatkoznék egyszer. A szöveg (van fordítása) pedig betalált nálam. Nagyon hangulatos.
2021. dec. 11. 22:43
 3/8 A kérdező kommentje:
egyszerű de különleges
2021. dec. 11. 22:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Az oroszok nagyon tudnak, az elmúlt években én is nagyon ráfüggtem ezekre a zenékre :)

Minden stílusban vannak gyöngyszemek és nem is egy vagy kettő.

2021. dec. 11. 22:51
 5/8 A kérdező kommentje:

1es örülhetsz az elismertségednek, ami részben az én megfogalmazásomból adódik.

#4, könnyen elszállnak, de a nyugatis vonallal jól fogyasztható zenéik vannak

2021. dec. 12. 00:37
 6/8 anonim válasza:
62%
Ha trap/rap, akkor jó nem lehet. Az a zenei kultúra legalja. Még Britney Spears is igényesebb.
2021. dec. 12. 16:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez kivételesen nem trash.
2021. dec. 12. 18:11
 8/8 Salx Narval ***** válasza:
Ha szereted a különlegességeket itt is körülnézhetsz és válogathatsz a műfajok között kedvedre. Véleményt nem tudok mondani mert nagyon távol áll tőlem ez az irányzat, valószínűleg a legjobb sem tetszene. [link]
2021. dec. 13. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!