Mi jó a Spotify-ben?
Figyelt kérdés
Sokat gondolkozok azon hogy letöltsem a Spotifyt viszont nincs sok tárhelyem mert egyik az hogy régi a telefon, nincs rajta sok hely hiába szabadítok fel, és a zenéim kb 500 MG-ot foglalnak. Arra gondoltam hogy letörlöm a zenéket és helyette letötlöm a Spotifyt. Szerintetek megéri? Már eléggé megszoktam hogy csak simán letöltöttem a zenéket viszont egyre több embernél látom ezt az alkalmazást. Mi a véleményetek az alkalmazásról?2021. dec. 9. 21:42
1/4 anonim válasza:
Én szeretem, mondjuk mi előfizetünk, nem tudom amúgy mennyi reklám van.
Lehet összerakni listákat, listánként eldöntheted hogy letöltöd a dalokat vagy sem. Ha nem akarod letölteni, akkor nyilván kell neki internet, azzal kalkulálj. Azok alapján amiket hallgatsz ajánl is zenéket, nyilván nem mindig telitalálat, de volt sok ami tényleg bejött.
2/4 anonim válasza:
Én is kedvelem, de nincs minden zene fent a spotify-on. Pl. Hobo Blues Band vagy a P. Mobil klasszikus albumai, Ganxsta Z. első két albuma, vagy kisseb magyar punk, rock zenekarok lemezei.
3/4 anonim válasza:
Én is használom! Én nem fizetek elő, elviselhető a reklámok száma.
#2, nézted már ezeket a Deezer-en? Hasonló a Spotify-hoz, nyalánkságokat lehet ott találni, még Spider (nyíregyházi punk zenekar) nóta is van fenn.
4/4 anonim válasza:
Spitfy is great, because Spotify is good.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!