Mondanátok olyan dalokat, amik jól tudnak hangzani egy szál gitárral és hatásosan lehet énekelni őket?
Figyelt kérdés
szóval arra gondolok, hogy könnyű gitározni,megtalálom a tabot a neten és olyan egyszerű de mégis jó :) amit csak gitározok, éneklek mellé, és mégis leköti az embereket úgy, mintha egy egész banda lenne....2010. szept. 6. 09:40
1/4 anonim válasza:
Hidd el, az nem daltól függ. Az,hogy mi milyen hatásos, azon múlik, hogy hogyan énekelsz és gitározol.Bármelyik dalt elő lehet adni így is, úgy is...
2/4 A kérdező kommentje:
jó, de mondjuk egy metallica számot nem lehet pl eljátszani egy szál gitárral :D értsd jól... olyanokra gondolok pl mint a csillag vagy fecske, az pl szépen hngzik így is és lehet játszani az énekkel...de lehet külföldi is
2010. szept. 6. 11:27
3/4 anonim válasza:
Ebben a kiadványban szerintem tudsz mazsolázgatni bőven:
Szvsz Metallica sem kizárt, csak interpretálás kérdése, és persze csatlakozva az elöttem szóló, nem mindegy, hogy honnan jön...
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) a hangom megvan hozzá, csak nem tudtam hol találok ilyeneket :)
2010. szept. 6. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!