Miket ajánlotok George Michaeltől elsők közötti meghallgatásra?
A Wake Me Up Before You Go-Go és a Last Christmas persze megvan...
Ezeken kivül pedig csak a Live Aid-es és a Freddie Mercury-elmékkoncertes fellépését ismerem.
Miket ajánlotok megismerkedéshez, hogy tovább erősítsem az a gondolatomat, hogy ő egy nagyon jó énekes volt?
Akár Wham-es, akár szóló.
Nem dalokra, inkább "videókra" - főleg koncertertekre gondolok.
Melyek voltak a legjobb pillanatai, legjobb fellépései, koncertek, mit szerettek tőle a legjobban - mit ajánlotok nekem a leírásom alapján?
Köszönöm szépen! 🙂
Ha csak koncertfelvételek érdekelnek, ez eléggé jól sikerült:
https://www.youtube.com/watch?v=8qHnz6RsRqw
Kár, hogy nincs hozzá rendes videó.
Köszönöm az eddigieket, bár még nem hallgattam meg mindet, de meg fogom.
Viszont úgy tűnik, valamit nem hangsúlyoztam ki eléggé.
Nem dalokra gondoltam.
Sokkal inkább konkrét videókra a YouTube-ról, mondjuk belinkelve. Interjúk, összeállízások, de főleg: koncertek.
Úgy vettem észre, hogy nem igazán koncertezett, inkább csak alkalmakon lépett fel.
Voltak turnéjai, vagy igazi, önálló koncertjei (vagy a Whamben)? Vagy valami akár TV-s előadásról, de hosszabb videó fennmaradt róla? Vagy mi az, "amit lehet tudni róla, mit csinált" ő?
Ha valaki ebben is tud segíteni, annak megköszönöm! 🤍
Bár nem igazán ismerem a többi szólószámát, de a "Careless Whispers" volt a Wham utáni első önálló nagy slágere, ami szerintem tényleg nagyon jó szám, és minden rajongó számára különleges! Zenéje több amerikai romantikus filmben is felcsendül, és pont ez az, aminek refrénjét a koncerteken vele vagy akár helyette is énekelte a közönség! Itt van 1984-ből a hivatalos klip, és egy 2008-as koncertfelvétel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!