Párom haladó szinten gitározik. Ezzel kapcsolatban szeretnék neki ajándékot venni, de mivel nem értek hozzá, így nem tudom mi lehetne a legjobb, amit vehetnék. Ár értékben max 120ezer ft lehetne. Ötletek???
Figyelt kérdés
2021. dec. 1. 12:14
21/23 A kérdező kommentje:
Már 20 éves a gitárja, amit még a nagypapája vett neki. Ahogy pengeti a húrokat, az "zörög".
Ne haragudjatok, de én nem értek a gitárokhoz.
Köszönöm a válaszokat.
2021. dec. 7. 08:40
22/23 anonim válasza:
Lehet bundcsiszolás, lehet bundcsere, lehet nyakmerevítő beállítása, meg lehet utóbbinak a cseréje is ilyen esetekben. Hangszerboltokban kell kérdezgetni, sokszor helyben egész jól felmérik az állapotát, és meg tudják mondani, mennyire húzós a dolog, meg hangszerészeket is ismernek vagy egyenesen ott van köztük helyben egy praktizáló gitárdoktor. Sutyiban bevinném, legfeljebb ajánlanak helyette valami sokkal magasabb élvezeti értékű hangszert, ha mondjuk akkora a baj, mint pl. amikor szépen megcsavarodik a nyak...
23/23 anonim válasza:
Nem tudom hogy vannak e és most hol leárazások de ha kifogsz olcsóbban egy squier classic vibe-t annak örülni fog az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!