Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Legjobb KSHMR track?

Legjobb KSHMR track?

Figyelt kérdés
Nem fért ki az Omnislash, Bazaar, Game of Thrones, Dharma, Neverland és még pár.

2021. nov. 27. 14:27
A kérdező szavazást indított:
Secrets
No heroes
Karate
Wildcard
Dead Man's Hand
Back to me
Strong
Burn
Leviathan
The Spook
2 szavazat
 1/4 A kérdező kommentje:

Megalodon, Invisible Children, Toca, Power

Szóval rajtam kívül senki nem szereti KSHMR-t? 😪

2021. nov. 27. 14:45
 2/4 anonim ***** válasza:
régen szerettem, azóta átálltam pár éve a hardstyle-ra 🙃
2021. nov. 29. 01:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Régebben rengeteget hallgattam éjjel-nappal, de most valahogy már nem a régi. Talán a tavaly megjelent albuma az, ami visszahozza az általam kedvelt hangzást. A kedvenc dalaim tőle a Bazaar, a Shiva (A 2017-es fesztiválzene), az új albumról a kedvenceim az "Around the World", és a "You Don't Need To Ask", meg még a "Mystical Beginning". Szóval manapság nem hallgatom annyira. Meghallgatom az új cuccait, követem YouTube-on, Spotify-on is, és ha tetszik, akkor elmentem a lejátszási listámra, amit pörgetek mindig, de már sajnos nem tudja azt nyújtani, mint 2014-2017 között.
2022. dec. 27. 18:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló vagyok.

Nos, jelenleg nálam a Zero after Zero, az All Fall Down (pláne a csaj miatt), illetve a Tears On The Dancefloor mindent visznek!

ápr. 9. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!