Milyen elektromos gitárt és erősítőt ajánlotok? Használtan érdemes? Össz árban max 80-90 ezerért
Ebban a kategóriában nem érdemes használtat venni. Az új ár alá, talán még az ÁFA tartalommal sem megy az eladó. Azt is érdemes lenne átgondolni, hogy miért akarsz elektromosgitárt? A meghatározott összegből nem lehet használható gitárt és erősítőt is venni. Viszont akusztikus-western-gitár kijön belőle, egészen elfogadható minőségben, akár új is!
Ha a matek oldaláról közelítünk, akkor tegyük fel, hogy a fele pénzért lehet venni 'kombó erősítőt', ami használható, talán még szerethető is. Viszont a másik feléért nem látom, hogy kapható lenne olyan elektromosgitár, amit érdemes lenne akár bottal megpiszkálni.
Akkor ahogy kivettem ez akkor nem lessz olcsó mulatság, és nagyon szépen köszönöm a segítséget :D
Effektes erősítő lesz fender mustáng
Csak részben értek egyet a többiekkel, szerintem az új gitárok egy árszint alatt elég vackok, és ha továbblépnél, akkor sosem szabadulsz meg egy ilyentől. Tele a haszáltpiac kínai meg indozéz hulladékokkal. Személyes tapasztalatom, hogy pl. egy öreg japán gitár sokkal jobb gyártási minőség, mint ugyanannyiért egy új kínai. Jobb a faanyag, a tervezés, az elektronika stb. Ennyiért persze nem kapsz öreg japánt, ez tény.
Az erősítő kevésbé ilyen, de érvényes az, hogy használtan remek darabokat lehet szerezni. Sztem gyűjts még pénzt, ha teheted, és ha van 200e Ft-od, akkor vágj bele. Hosszú távon jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!