December végi koncertekre merjek jegyet venni?
"nem Magyarországon élek (az ünnepekre látogatok majd haza)"
Akkor itt le is zárom, sok fogalmad nem lehet arról hogy mi folyik itt, kívülről a csodás kormányunk mindig szépet és jót közöl...
Amúgy voltam koncerten múlt hónapban és védettségi nélkül be sem engedtek, szóval erről ennyit.
11: Pontosan tudom, hogy mi folyik otthon. Nem csak hivatalos, mainstream cikkeket olvasok.
Be vagyok oltva, direkt azért vakcináztattam nyáron a vakacióm előtt, hogy mehessek koncertre meg fesztiválra.
Vedd meg, én sosem értettem mit rinyálnak ennyien a jegyek miatt. :D 2 lehetőség van: elmarad a koncert és visszautalják a pénzed, vagy halasztják és a jegyed érvényes a későbbi időpontra. Egyik esetben sem buksz egy forintot sem, szóval vedd meg nyugodtan.
Szerintem amúgy magyar koncertek simán lesznek decemberben is, külföldiek meg amúgy mostanában is vannak, csak kevés. Szerdán is voltam és kedden is megyek egyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!