Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Segítség! Mit tegyek hogy...

Segítség! Mit tegyek hogy tudjak mások elött is énekelni? Több lent

Figyelt kérdés
Nem szeretek mások elött énekelni. Persze mikor egyedül vagyok és úgy éneklek szerintem nem olyan szörnyű. De ha mások is látnak akkor remegek és ha nem bírom tartani sírni kezdek. És az a baj hogy eléggé fontos az éneklés az életembem, mert gyakran kell ének órán kiállnom stb. és még az is hozzátesz hogy az egyik "barátom" azt mondta: "szörnyű hangod van fogd már fel hogy nem énekelhetsz" pedig kiskoromban nagyon sokat dícsérték. De most egyszerűen képtelen vagyok rá... Mit tegyek?

2021. nov. 22. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szembe kell nézned a félelmeddel, csak úgy tudod legyőzni. Énekelj például nekem, úgyse ismerjük egymást, ha tényleg rossz nem lesz semmi, ha viszont jó, a félelmed is legyőzöd, gyakorolsz is, meg lesz egy egyszemélyes közönséged.
2021. nov. 22. 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A "barátod" nem szakértő, ha csak az ő véleménye miatt nem mersz énekelni, akkor hibát követsz el. A tanár véleményére hagyatkozz, ha ő azt mondja, hogy itt és itt még csiszolni kell rajta, akkor tedd meg, hisz' még az út elején jársz, sokak kell fejlődnöd.
2021. nov. 22. 21:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Két lehetőséged van:

1. Gyakorold a mások előtt éneklést és majd megszokod.

2. Rúgj be. Nekem ez segíteni szokott.

2021. nov. 22. 21:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Írok privàtba amint hazértem az iskolából. Addig is szép napot!
2021. nov. 23. 07:33
 5/6 A kérdező kommentje:

Az előzőt #1-nek írtam.

#2 igen tudom hogy nem az de elég nagy nyomot hagyott... pont ezért nem merek énekelni közönség elött mert hát... az osztálytársaim nem valami kedvesek. Az énektanárnő szimpi de nem tudom mert nem ismerem annyira

2021. nov. 23. 07:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Ha meg tudod valahogy oldani, nekem is küldhetsz hangfelvételt.

Ha kiskorodban sokan dicsérték, akkor biztos szép hangod van

És amúgy, ha nem mersz az osztály előtt énekelni, akkor megkérhetnéd a tanárt, hogy hadd próbáld meg szünetben, csak vele

2021. nov. 23. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!