Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » X-faktor: mi a véleményetek...

X-faktor: mi a véleményetek Regináról?

Figyelt kérdés

2021. nov. 14. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tetszett, sajnálom Harmatot és Erikát is. :(

Szerintem nagyjából a második élő showban fog kiesni, elég gyenge.

Kicsit olyan érzésem van, hogy csak a személyisége miatt választották be.

2021. nov. 14. 21:57
 2/4 anonim ***** válasza:
92%
Szép a hangja. De nekem nem ő a kedvencem.
2021. nov. 14. 21:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy beképzelt, irritáló, koravén, nagyképű kis senki, aki ráadásul manipulatív is. Meglátom, és vakaróznom kell, ha meg is szólal, végképp felvonyítok.

Ahogy a táborban vitték az autóval a helyszínre, és a nagyanyja magyarázott neki... fffúúúú de cringe volt, tuti a dalokat is az öreglány válogatta, milyen 14 éves énekelget magától széci Pált? Legközelebb mi lesz, Korda Gyuri? A Dáridóba, falunapra meg nyugdíjas otthonok rendezvényeire való ez a jókisunokaként eldanolászott cucc, már komolyan vártam, hogy "Nem csak a 20 éveseké a világ". (nem tudom az előadóját, nem is érdekel. De ezt a dalt kifejezetten gyűlölöm.)

ÉS akkor a mentoroknak volt képük a D D nightra azt mondani, mert Elvist énekeltek, hogy "ez nem modern". Akkor Regike a pattanásos kis beképzelt fejével mi? Mert olyan rohadt modern, mi?

Tán még jobban idegesít ez a behízelgő kis cukiskodó csitri, mint Mardoll, pedig azt is ki nem állhatom ám, az affektáló Imi Plázával együtt.

Napokig tartott, mire beugrott, de végül eszembe jutott, ki irritált még ennyire (Csobogó Adélkán kívül, amikor szétvigyorogta a válogatóját a nagykárolybólgyüttemmel): Patai Annácska a Megasztárból. Szívből örültem, amikor kiesett, és emlékszem, hogy Klaudia meg Tilla szó szerint letérdeltek mindkét térdükkel hozzá, csak hogy egy szintbe legyen a fejük vele, és úgy megalázkodtak, csak mert jajj, hát kislány meg cuki, jajj kiesett, de nembajszivem, hogy rettenetes ciki volt az egész. Na, ez a Regina is pont ilyen, csak nem gyerekverzióban, hanem kinyíló csipájú kispitsában. Igazán utálom az egész lányt úgy, ahogy van. Lehet lepontozni.

2021. nov. 18. 03:08
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Én mondjuk kifejezetten örülök, hogy nem tartanak minket modernnek vagy mainak.

Üdv., Hell ;)

2021. nov. 29. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!