Nagyon béna vagyok, ha fiatalkent régi számok tetszenek?
25 éves lány vagyok, az új számokat is van amit szeretek, de zenében, és filmben sokszor jobban megfogták a régiek.
Pl:
Phil Collins- in the air tonight
Route 94- my love
Beatles
Nirvana
U2
Queen
Vangelis, tűzszekerek
Rengeteg lenne meg, nekem a régi számok jobban tetszenek, valószínűleg egyedül vagyok, filmekben is jobban tetszik a régebbi
Meg ami nagyon tetszik: Henry Manici:moon river ( alom luxuskivitelben)
Mi a véleményetek? Egyedül vagyok?
Unalmasak már ezek a kérdések:
1. Nem csak te vagy a Földön fiatalként aki régi zenéket hallgat.
2. Régen is pocsékok voltak a rádiózenék, ma is azok.
3. Amiket felsoroltál azok nagyrészt műfajalkotó zenészek voltak, nyilván nem találják fel mindennap a grunge-t vagy a prog rock-t... De azért legyünk őszinték ezek is elég mainstream-k, sehol egy King Crimson vagy egy Yes, Velvet Undeground...
4.Ma is vannak jók, de túl kéne már lépni a rádiós zenéken, az underground könnyűzene virágzik, attól még hogy 20-an leírjátok a Thy Catafalque vagy a Tesseract rak le olyan zenét amitől az embernek leesik az álla, és több kidolgozottsággal, profizmussal mint a felsoroltak összesen.
Igen, ezeket jóra kell hallgatni, keresni kell, stb. milyen furcsa hogy itt is az a legjobb amiért tenni kell, nem csak az ember képébe nyomják...
16/f vagyok
Beatles, Doors, Carpenters, Beach Boys, Elvis presley
Jöhetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!