Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nagyon béna vagyok, ha fiatalk...

Nagyon béna vagyok, ha fiatalkent régi számok tetszenek?

Figyelt kérdés

25 éves lány vagyok, az új számokat is van amit szeretek, de zenében, és filmben sokszor jobban megfogták a régiek.

Pl:

Phil Collins- in the air tonight

Route 94- my love

Beatles

Nirvana

U2

Queen

Vangelis, tűzszekerek

Rengeteg lenne meg, nekem a régi számok jobban tetszenek, valószínűleg egyedül vagyok, filmekben is jobban tetszik a régebbi

Meg ami nagyon tetszik: Henry Manici:moon river ( alom luxuskivitelben)

Mi a véleményetek? Egyedül vagyok?

2021. nov. 12. 23:29
A kérdező szavazást indított:
Csak neked van ilyen izlesed
Én is jobban szeretem a régebbi számokat
Varga Irén jobb
Justin Bieber jobb
41 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
A mai zenékből és filmekből is nagy részben hiányzik a kreativitás. Régebben tényleg ezek jobbak voltak. Sokszínűbbek stb. Nem vagy egyedül ezzel. 28 F
2021. nov. 12. 23:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Pl: a womack&womack- teatdrops című dal is annyira megfogott anno, annyira nyugodt szám…
2021. nov. 12. 23:49
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Jó volt a szöveg, de megint egy irénkés kérdés, ma eddig hány volt?
2021. nov. 13. 00:06
 4/11 anonim ***** válasza:
16%
Ezek jo sz.r szamok
2021. nov. 13. 01:13
 5/11 anonim ***** válasza:
34%
Én például Nelly Ride wit me számát szeretem pedig már az is van 20-éves
2021. nov. 13. 07:36
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
Inkább hagyományőrző vagy! De tényleg komoly célzással, miért lennél béna csak azért, mert ezek tetszenek?! Ne törődj mások negatív véleményével, ízlés dolga, de szerintem is régen sokkal több jó zene volt, mint manapság! Most is vannak jók, de közel sem annyi, főleg mert a maiak többsége az igényes kidolgozás helyett inkább a felkapottságra megy, azzal akarják eladni őket!
2021. nov. 13. 18:16
 7/11 anonim ***** válasza:
88%

Unalmasak már ezek a kérdések:

1. Nem csak te vagy a Földön fiatalként aki régi zenéket hallgat.

2. Régen is pocsékok voltak a rádiózenék, ma is azok.

3. Amiket felsoroltál azok nagyrészt műfajalkotó zenészek voltak, nyilván nem találják fel mindennap a grunge-t vagy a prog rock-t... De azért legyünk őszinték ezek is elég mainstream-k, sehol egy King Crimson vagy egy Yes, Velvet Undeground...

4.Ma is vannak jók, de túl kéne már lépni a rádiós zenéken, az underground könnyűzene virágzik, attól még hogy 20-an leírjátok a Thy Catafalque vagy a Tesseract rak le olyan zenét amitől az embernek leesik az álla, és több kidolgozottsággal, profizmussal mint a felsoroltak összesen.

Igen, ezeket jóra kell hallgatni, keresni kell, stb. milyen furcsa hogy itt is az a legjobb amiért tenni kell, nem csak az ember képébe nyomják...

2021. nov. 13. 22:31
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
7-es vagyok, az "bénább" hogy 25 évesen valaki még azzal foglalkozik más milyen véleményen van róla, meg egyáltalán a zenével bármi összefüggést keres... ez kb. 10 évvel ezelőtt lezajlik a legtöbb embernél.
2021. nov. 13. 22:35
 9/11 anonim ***** válasza:
81%

16/f vagyok

Beatles, Doors, Carpenters, Beach Boys, Elvis presley

Jöhetnek

2021. nov. 21. 16:55
 10/11 anonim ***** válasza:
6%
Nem olyan régi dalok ezek. Én még a Nirvanára ráztam anno, akkor voltam 16, most pedig a surf zenére. Például a The Surfajettes-re. 😂
2022. febr. 9. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!