Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hova lett Margie az X-faktorból ?

Hova lett Margie az X-faktorból ?

Figyelt kérdés
Az ázsiai nőre gondolok, ott volt a székes feladatnál, aztán nem is mutatták, pedig jó volt a hangja szerintem ?!

2021. nov. 8. 09:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Túl jó volt az X-Faktorba ezért elküldték, hogy magyar győztes legyen.
2021. nov. 8. 10:11
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
El van már ez döntve szerintem nagyjából ,hogy ki meddig lesz bent. Vannak akik alapból híresebb zenész és celebcsaládból jönnek még azt is el tudom képzelni, hogy akik nem olyan jók, de ismert a család azok még fizetnek is, hogy bent maradjanak. Most sok jót kiszórtak, hogy egy egy híresebb ember bent maradjon. Mardoll nekem most annyira nem tetszett, hogy feltétlen be kellett volna kerülnie sőt neki már meg van a karrierje Amerikában is elismerik ráadásul az egyik luxusfeleség lánya. Szóval szerintem Margie kiesése sem volt jogos.
2021. nov. 8. 10:36
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
Laura bennmaradására nem tudtak eleget fizetni. 🤣 Mekkora bohóc, szánalom volt. Az RTL is egy vicc.
2021. nov. 8. 10:41
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
2021. nov. 11. 19:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem merték leadni, mert akkor igazi botrány lett volna, nem műbalhé.
2021. nov. 11. 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
2021. nov. 12. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!